Σεπόλια | Ακόμη ένας στη φυλακή για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Share on:

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος από το Πακιστάν, που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος που απολογήθηκε την Τετάρτη (28/6), ένας 43χρονος, πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Και οι δύο αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι τους μπέρδεψε με άλλους.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, στην οδό Λένορμαν, ζήτησε να οδηγηθεί εκεί η 12χρονη για να πει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο, καθώς ο ίδιος το αμφισβητεί.

Όσον αφορά στον 43χρονο, ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως δεν έχει απουσιάσει ποτέ από την εργασία του κατά το χρονικό διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσκόμισε και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, υποβάλλοντας και αίτημα άρσης του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με το κορίτσι.

Με πληροφορίες της ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE