Σε θερμό κλίμα η κοπή πίτας του Π.Α.Ο Φοινικαίων

Share on:

Σε θερμό κλίμα και με αίσθημα χαράς πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Π.Α.Ο. Φοινικαίων το Σάββατο 23 Μαρτίου, η οποία έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη, στον πολυχώρο Ελίζα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες φίλοι, προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρία Γιώτη, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης επισήμανε τους σκοπούς της ίδρυσής μας, τα επιτεύγματα της πορείας μας καθώς και τους μελλοντικούς μας στόχους.

Ο Γενικός αρχηγός Αλέξανδρος Πάντος απηύθυνε χαιρετισμό, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεστε κοντά μας και μας δίνεται την χαρά και την έμπνευση να διοργανώνουμε ακόμα περισσότερες δράσεις».

Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την προσφορά στον Αθλητισμό και την προσφορά των δράσεων του ομίλου μας. Τα βραβεία απένειμαν στους βραβευθέντες οι επίσημοι της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν με πλακέτα Τιμής Ένεκεν οι:

  • Θύμιος Μαξακούλης, για την πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλό μας και τον τόπο μας
  • Μαρίνα Καρκασίνα για την διαχρονική συμβολή της στον αθλητισμό του τόπου, διακρινόμενο το 1982 στην Εθνική Σπαρτακιάδα στο Φιέρι κ Δυρράχιο, όπου πρώτευσε στους αγώνες στίβου, 100 μέτρων τρέξιμο & άλμα εις μήκος.
    Για την πολύτιμη προσφορά τους στον Αθλητισμό βραβεύτηκαν οι:

  • Ιουνιάνα Πάσχου
  • Παιδιά της Λιβαδειάς
  • Value news για την πολύτιμη προσφορά της στις δράσεις του Ομίλου μας.
    Βραβεία παρέλαβαν κ οι ακόλουθοι παίκτες της ομάδας μας:
  • Θανάσης Τούρλας, πρώτος σκόρερ 2022-2023
  • Ευάγγελος Καλογέρης, κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής
    -Βαγγέλης Δήμος
  • Ντένι Χότζα καθώς και ο
  • Δημήτρης Παππάς, ποδοσφαιριστής της ομάδας Αργώ για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερειφερειάρχης Δυτικού Τομέα κ. Βασίλειος Λώλος, ο Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας κ. Γιώργος Τζομάκας, εκ μέρους του Βουλευτή Α Αθηνών κ. Θάνου Πλεύρη ο κ. Γιώργος Καλαμπάκος, ο Πρόεδρος της 2ης τοπικής ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών & συνεργάτης του Υπουργού Υγείας κ. Μπάμπης Καραθάνος, ο Επικεφαλής της ΑΣΑ κ. Ανδρέας Κούρτης, ο Πρόεδρος ΑΧΕΠΑΝΣ Αθηνών κ. Χρήστος Μπακούρος, ο Πρόεδρος ΑΚΙΒΔΑ Παγκρατίου κ. Χαράλαμπος Καραγιώργος, ο Αντιπρόεδρος της ένωσης ανεξάρτητων σωματείων Περιστερίου κ. Σπύρος Πιερουλίδης, ο Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας & εκπρόσωπος ΙΣΑ κ.Ιωάννης Λύρας, η κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου Μέλος της συντονιστικής επιτροπής αθλητικού ευρωπαϊκού προγράμματος Βe active και π. πρωταθλήτρια στίβου, η Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Παναθηναϊκού & συντονίστρια προγράμματος safe in sports του ΟΑΚΑ κ. Μαρίνα Αθανασίου, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια άρσης βαρών κ. Μαρία Χριστοφορίδη, ο κ.Γιώργος Δημητρακόπουλος Προπονητής της Ακαδημίας Ατρόμητος Πειραιά,ο εκδότης του περιοδικού Βότρυς κ. Νικόλαος Νίκας, ο Επιχειρηματίας κ.Αθανάσιος Δαλιάνης, ο Επιχειρηματίας κ.Παύλος Κούρτης, ο Γυναικολόγος κ.Αλέξανδρος Ντάλτας και ο Οδοντίατρος κ.Αλέξανδρος Ιωάννου.

Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Πρόεδροι Αδελφοτήτων & Συλλόγων της κοινότητας μας: ο κ.Αλέξανδρος Μπάρης, ο κ. Κωνσταντίνος Γεροντάτης, η κ.Βαλεντίνα Κοτσίνη, ο κ.Μιχάλης Γιώτης, ο κ.Δήμος Γιάννης, η κ.Λάουρα Καρκασίνα, ο κ.Γιάννης Τζώλλος, ο κ.Άλκης Νάτσης, ο κ.Αναστάσης Μουράτης, ο κ.Αλέξανδρος Νταγιάκας, ο κ.Θωμάς Μάνθιος, ο Αντιπρόεδρος Τσαουσιωτών κ. Μάριος Σταύρου, ο π. Πρόεδρος κ.Ορέστης Ζαφείρης, ο π. Πρόεδρος κ.Αντώνης Καλόγερος.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ακολούθησε χορός με παραδοσιακή μουσική με καλλιτέχνες του τόπου μας: Κώστας Σταύρου (κλαρίνο), Χρήστος Αγγελής (τραγούδι), Ειρήνη Γιώτη (τραγούδι), Χρήστος Φουσέκας (ντέφι), Μανώλης Βραχόπουλος (πλήκτρα).

Τέλος, ο Όμιλός μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους, τους βραβευθέντες, τα μέλη της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, τους φίλους μας για τις συγκινητικές κ ιδιαίτερες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Θερμά ευχαριστούμε τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς του Π.Α.Ο. Φοινικαίων, τους οποίους αναφέραμε ξεχωριστά σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, την ιδιοκτήτρια του πολυχώρου Ελίζα κ. Φωτεινή Μπόλη και όλο το προσωπικό για το θερμό κλίμα φιλοξενίας, τον cameraman Σπύρο Παππά για τα στιγμιότυπα πλάνα του, τον Δήμο Κόλλια κ τον Μιχάλη Νταούτη για την φωτογραφική τους επιμέλεια, καθώς κ τα στελέχη της διοργάνωσης: Αθηνά Γραβάνη, Αναστασία Τσαούση, Κωνσταντίνο Ντούρα.

Η βασιλόπιτα ήταν ευγενική χορηγία του Χαριλάκη Ντάλλα.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία!

valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE