Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Καλλιάνος μετά τον θάνατο του πατέρα του | Θα κινηθεί νομικά κατά των γιατρών

Share on:

Συντετριμμένος είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος έχασε τον πατέρα του, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά των γιατρών για τον θάνατο του γονιού του.

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος είχε δηλώσει δημόσια λίγες ώρες πριν το τέλος του 79χρονου πατέρα του, ότι η νοσηλεία του ήταν ελλιπής στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς -όπως ισχυρίζεται- οι γιατροί άργησαν να τον βάλουν είτε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας είτε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

“Δεν ξέρω που βρίσκομαι. Δεν ξέρω που είμαι, σε ποια πόλη. Είμαι θολωμένος. Δεν έχω δύναμη να μιλήσω, δεν έχω δύναμη να περπατήσω”, ήταν τα πρώτα λόγια του στην εκπομπή “Live News” του Mega. Όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, ποτέ του δεν είχε βιώσει τόσο μεγάλο πόνο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η καρδιά του έχει σπάσει στα δύο. “Σκέφτομαι το παιδάκι μου, τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου και λέω δεν μπορείς να αφήσεις τα πάντα, να πεθάνεις κι εσύ. Η ζωή θα συνεχιστεί, αλλά ο πόνος θα μείνει”, είπε.

Δίνοντας τη δική του οπτική, περιγράφει τις προσπάθειες της οικογένειάς του να πείσουν τους γιατρούς για τη μεταφορά του 79χρονου σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ, την ώρα που το ιατρικό προσωπικό τους διαβεβαίωνε ότι κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται.

“Το σύστημα υγείας ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Μπαίνεις στην πλατφόρμα και αυτομάτως σε βάζουν σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ο κ. Κακίσης, διευθυντής αγγειοχειρουργικής μονάδας του “Αττικόν” δεν έβαζε τον πατέρα μου στην πλατφόρμα. Εκτιμούσε ότι ήταν πολύ καλά, ότι ήταν άψογες οι εξετάσεις του. Το ίδιο και ο διοικητής και υποδιοικητής του νοσοκομείου. Σχεδόν παρουσίαζαν τις εξετάσεις του σαν εξετάσεις μωρού παιδιού” τόνισε ο βουλευτής.

Μάλιστα, ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε πως ο αδερφός του, γιατρός στο επάγγελμα, “έπεσε στα πόδια του κ. Κακίση, έπεσε στα πόδια όλων και τους έλεγε ότι ο πατέρας μας δεν θα αντέξει για τις επόμενες τρεις μέρες αν δεν μπει γρήγορα σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για να πάρει περισσότερο οξυγόνο, δεν θα αντέξει αν δεν μπει σε ΜΕΘ, χωρίς βέβαια να διασωληνωθεί γιατί τα είδαμε τα αποτελέσματα. Μόλις διασωληνώθηκε, είχε τόσα προβλήματα υγείας που δεν άντεξε”.

“Αν είχαν ακούσει τον αδερφό μου, ο πατέρας μου θα ήταν αυτή την ώρα δίπλα μου. Δυστυχώς, δεν τον άκουσε κανείς. Ήταν τόσο σίγουρος και εγωιστής ο κ. Κακίσης” συνέχισε.

Σχετικά με την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί στο νοσοκομείο “Αττικόν” για την υπόθεση, ο μετεωρολόγος σχολίασε: “Θα είναι μάγκας ο διοικητής αν δεν γίνει ένα γκέτο να προστατευτούν όλοι μεταξύ τους, και βγει η αλήθεια. Αλλιώς έρχεται κάποιος άλλος, ο κ. Κούγιας για να αποδείξει την αλήθεια μαζί με τα στοιχεία που έχω εγώ”.

Τέλος, άφησε αιχμές κατά του νοσοκομείου, που σε ανακοίνωσή του, έδωσε στη δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο του πατέρα του, λέγοντας ότι πρόκειται για κακούργημα καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE