«Russian Doll» στο Netflix | Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν

Share on:

Το Netflix αποκάλυψε ότι η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Russian Doll» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Απριλίου του 2022. 

Τέσσερα χρόνια μετά την απόδραση της Νάντια (Νατάσα Λιόν) και του Άλαν (Τσάρλι Μπάρνετ) από το χρόνο της θνητότητας, η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να εξερευνά υπαρξιακά θέματα μέσα από έναν συχνά χιουμοριστικό και επιστημονικό φακό. 

Ανακαλύπτοντας μια μοίρα χειρότερη από τον ατελείωτο θάνατο, αυτή η σεζόν βρίσκει τη Νάντια και τον Άλαν να εμβαθύνουν στο παρελθόν τους μέσα από μια απροσδόκητη πύλη χρόνου που βρίσκεται σε μια από τις πιο περιβόητες περιοχές του Μανχάταν. Στην αρχή, το βιώνουν ως μια διαρκώς επεκτεινόμενη περιπέτεια μεταξύ των γενεών, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι αυτό το γεγονός μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ό,τι διαπραγματεύτηκαν και, μαζί, θα πρέπει να αναζητήσουν μια διέξοδο.  

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming κυκλοφόρησε επίσης ένα ολιγόλεπτο teaser στο οποίο πρωταγωνιστεί η Λιόν ως Νάντια. «Όταν το σύμπαν παίζει μαζί σου, άφησέ το», λέει η Νάντια. 

Η πρώτη σεζόν είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix. 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE