Ρούλα Πισπιρίγκου| «Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας»

Share on:

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλα Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλάει για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών της Πάτρας. Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το εάν η Ρούλα θα κληθεί να καταθέσεις για του θανάτους των άλλων δύο παιδιών, μετά το πόρισμα που βγήκε για του θανάτους τους.
Αυτό που επισήμανε χαρακτηριστικά είναι πως «ξεκίνησε μια βδομάδα γεμάτη εξελίξεις» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος στην υπόθεση». Συμπλήρωσε δε πως τις τελευταίες ημέρες «υπήρξε πρόοδος στην έρευνα».
Όσον αφορά το πόρισμα για του θανάτους Μαλένας και Ίριδας ανέφερε πως ακόμη δεν το έχουν λάβει στα χέρια τους. Παρόλα αυτά ισχυρίστηκε ότι δεν θα υπάρξει αμφισβήτηση της ιατροδικαστικής έρευνας.

Από αυτές τις διαρροές προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις αρχικά πορίσματα.
Στην ερώτηση για το εάν η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε κάτι στην πρόσφατη κατάθεση της που στρέφει τις κατηγορίες στην αδελφή της, όπως διέρρευσε στα ΜΜΕ, απάντησε ότι στην “περιγραφική” της κατάθεση δεν δίνει αυτή την εικόνα. «Έδωσε τα γεγονότα με τη σειρά τους, με πλήρη ειλικρίνεια» επισήμανε.
Τέλος, για την πελάτισσά του Ρούλα Πισπιρίγκου επισήμανε πως είπε: «προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE