Ρεν – Παναθηναϊκός 3-1 | ήττα, αν κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 55 λεπτά

Share on:

Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε για 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω γνώρισε την ήττα από τη Ρεν με 3-1 μετά από κατάρρευση στο δεύτερο μέρος και η ήττα αυτή φέρνει τους πράσινους σε δύσκολη θέση αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στο Europa League.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση, ιδίως στο δεύτερο 45λεπτο με τη Ρεν, και παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 35 γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Γαλλία και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Το τριφύλλι ουσιαστικά από τη στιγμή που βρέθηκε να παίζει με παίκτη περισσότερο από το 35′ μετά την αποβολή του Μπελοσιάν με απευθείας κόκκινη κάρτα έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει διπλό κόντρα στη Ρεν και να γίνει αυτός το αφεντικό του ομίλου.

Με τέσσερις αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία το περασμένο Σάββατο καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ και Παλάσιος.

Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Μπρινιόλι με τον Βαγιαννίδη να παίζει στο δεξί άκρο και τον Μλαντένοβιτς στο αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Σένκεφελντ, Γεντβάι.

Μπροστά τους έπαιξε ο Πέρεθ ο οποίος είχε δίπλα του τον Τσέριν και στην τριάδα μπροστά ο Παλάσιος ξεκίνησε αριστέρα, ο Μπερνάρ στα δεξιά και ο Βιλένα λίγο μπροστά τους και πίσω από τον Ιωαννίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς φάσεις αλλά με τη Ρεν να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα σε μια ανύποπτη φάση και μετά από ένα τραγικό λάθος του Μπρινιόλι. Στο 9′ ο Ρίντερ εκτέλεσε ένα φάουλ από μακριά προς το κέντρο της εστίας, εκεί που ήταν ο Ιταλός γκολκίπερ ο οποίος προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα αλλά αυτή πέρασε μέσα από τα χέρια του και κάτω από τα πόδια του για το 1-0 των Γάλλων.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει απειλητικός και τα κατάφερε στο 12′ σε σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Ιωαννίδη με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας. Πέντε λεπτά αργότερα το τριφύλλι γύρισε ωραία τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μπερνάρ που έκανε το σουτ το οποίο έφυγε αρκετά πάνω από την εστία του Γκαγιόν.

Στο 32′ ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σε μπαλιά από τα δεξιά προσπάθησε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Ο Μπελοσιάν τον τράβηξε από πίσω και ο Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να κάνει την προβολή. Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς αλλά το VAR τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση.

Αφού έγινε αυτό ο ρέφερι από τη Σκωτία έδειξε την άσπρη βούλα και κόκκινη στον Μπελοσιάν. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και κατάφερε να νικήσει τον Γκαγιόν και με το όγδοο φετινό του τέρμα να ισοφαρίσει σε 1-1.

ΡΕΝ: Γκαγιόν, Γκ. Ντουέ, Γου, Μπελοσιάν, Τεάτ, Μπουριζό, Λε Φεέ, Μάτιτς, Τεριέ, Ρίντερ, Καλιμουεντό (35′ Τριφέρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (78′ Σπόραρ), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ (79′ Αράο), Τσέριν (46′ Τζούριτσιτς), Βιλένα, Μπερνάρ (72′ Αϊτόρ), Παλάσιος (72′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE