Πύργος Ηλείας| Σοκαριστική η ιστορία του Θύμιου Μπουγά

Share on:

Αγωνία στον Πύργο για την εξαφάνιση του Θύμιου, ο οποίος για 13η ημέρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, την ίδια ώρα που οι έρευνες για την ανεύρεσή του συνεχίζονται.

Η ανησυχία κορυφώνεται και χτυπάει κόκκινο για την τύχη του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, για τον οποίο έχει εκφοθεί και σήμα Silver Alert αφού η εξαφάνιση του πλεον είναι 13 μέρες.
Ο 39χρονος άνδρας, κάτοικος του Πύργου Ηλείας, είναι εξαφανισμένος από την περασμένη Τετάρτη. Τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στο Αστυνομικό κέντρο του Πύργου όπου και είχε πάει προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή δύσκολη, για ένα στόρι στο Instagram.

H ιστορία του

 Ο Θύμιος, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όμως, ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Σήμερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει χάσει τη δουλειά του και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο για να ζήσει με ένα πενιχρό επίδομα των 300ευρώ, ικανό να πληρώσει μόνο το ενοίκιο του σπιτιού του.

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε την προσωπική του ιστορία αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα bullying, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους.

 «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».

Βίντεο ακραίου Bullying έξω από το σπίτι του

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα νταήδων με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό!

Ο Θύμιος ενώ πήγε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να αναφέρει τα όσα του έχουν συμβεί, δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του σε βαθμό που θα έπρεπε με την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο ίδιος, πιθανότατα νιώθοντας απροστάτευτος, έσπευσε να εξαφανιστεί.

«Είχε μαζευτεί συμμορία έξω από το σπίτι του με μηχανάκια κι αυτοκίνητα, το είχαν κάνει κι άλλες φορές, όμως αυτή την φορά ήταν πιο οργανωμένοι. Κρατούσαν πέτρες και ξύλα, τα οποία τα πετούσαν σε πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Τον βρίζουν, το κοροϊδεύουν του κάνουν πολλά, όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, μέχρι την στιγμή που βγήκε να τους διώξει. Ο Θύμιος περπατούσε με μπαστούνι έτσι κι αλλιώς. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να τον καταγράφουν σε βίντεο κι έτσι ανέφεραν πως τους επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο. Ήταν στημένο και μαφιόζικο το όλο σκηνικό, ανέφεραν πως το μπαστούνι ήταν αλυσοπρίονο. Ντροπή για όλους και για όλα. Οι νομικές μας υπηρεσίες έχουν αναλάβει τα πάντα». αναφέρουν οι γείτονες του.

Στα χέρια της αστυνομίας οι 11 νταήδες

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία γνωρίζει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα και οι δύο μηχανές που ήταν έξω από το σπίτι στο επίμαχο βίντεο. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ το προανακριτικό υλικό που υπάρχει θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου τα ίχνη του έχουν χαθεί. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έφτασε στην περιοχή και διεξάγει έρευνες χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα. Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE