Πυρά Κασσελάκη για τη γυναικοκτονία | «Εμπαιγμός του λαού που ζητά δικαίωση»

Share on:

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά και τη γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε «μεταθέσεις» και όχι «καρατομήσεις» των αστυνομικών του Τμήματος, λέγοντας πως πρόκειται για μία προσπάθεια της κυβέρνησης να «κατευνάσει τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου».

«Για να κατευνάσουν τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου, ανακοίνωσαν ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων «καρατομούνται». Τελικά, απλώς μετατίθενται! Δύο στη Διεύθυνση Μεταφορών στην Αμυγδαλέζα, δύο στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, δύο στη Διεύθυνση Μεταγωγών» έγραψε.

Με αφορμή αυτό, απηύθυνε μερικές ερωτήσεις στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Αυτές οι τρεις διευθύνσεις δε χρειάζονται ικανά στελέχη, αλλά αποτελούν “τιμωρία” αστυνομικών που δεν έκαναν τη δουλειά τους;

Παίζετε με τις λέξεις “καρατόμηση – μετάθεση” και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό που ζητάει δικαίωση στο όνομα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα;».

Ο ίδιος υπόσχεται πως «όλα αυτά τα αλλάξουμε. Το σύστημα θα λειτουργήσει. Η ασφάλεια θα γίνει πράξη».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE