Πτώση ελικοπτέρου | Νέες έρευνες για τον πιλότο που αγνοείται – Πιθανό να εντοπίστηκε ένας από τους έλικες

Share on:

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο των ερευνών εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετέχει και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βασίλη Σιώμο, που βρίσκεται από χθες στην περιοχή μαζί με τον εικονολήπτη Άκη Φωτίου, πριν από λίγα διακρίθηκαν στην επιφάνεια της θάλασσας κάποια αντικείμενα που έμοιαζαν με κορμούς αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για τον ένα έλικα του ελικοπτέρου.

Μαρτυρία: Ακούσαμε ένα μπαμ και χάθηκε

«Το είδα που πήγαινε και κατέβαινε στα 5 με 10 μέτρα. Νομίζαμε ότι κάτι ψάχνει μέχρι που ακούσαμε ένα μπαμ και χάθηκε» τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων.

«Εάν η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη θα έπρεπε να ενημερωθούν για τον καιρό της διαδρομής από εκεί που βρισκόταν στο Μαντούδι μέχρι τον Βόλο. Εάν ο καιρός είχε πολύ χαμηλή νέφωση και είχε και έντονη βροχή κανονικά δεν θα έπρεπε να απογειωθούν» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πτέραρχος εν αποστρατεία Κώστας Ιατρίδης

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE