Προκαλεί ο Τσιτσιπάς | Κυκλοφορεί με αμάξι αξίας 1 εκ. ευρώ και διαμαρτύρεται για την τιμή της βενζίνης

Share on:

Ευκαιρία για… κράξιμο, φαίνεται πως ψάχνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ουκ ολίγες φορές στον παρελθόν έχει προκαλέσει καταιγισμό αρνητικών σχολίων σε βάρος του, εξαιτίας αναρτήσεών του στα social media.

Ο Ελληνας τενίστας, παρόλο που το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά αγωνιστικά, δείχνει να περνά πολύ καλά, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι και τον έρωτά του με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Μετά από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα επέστρεψαν στο Μόντε Κάρλο, συνεχίζοντας τις διακοπές.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο Μονακό, όπου είναι ο τόπος κατοικίας του Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η σύντροφός του μάλιστα, έκαναν τη βόλτα τους με μία Aston Martin v12. Το συγκεκριμένο χλιδάτο αυτοκίνητο, κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ και το έχουν μόλις 88 άτομα στον κόσμο!

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά για τη βενζίνη που εξόργισε

Παρόλο που δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα με το πανάκριβο αυτοκίνητο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκφράζει και το παράπονό του για… την τιμή της βενζίνης!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο τενίστας έγραψε: “Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι ¨που αγοράζαμε ένα καινούριο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι της βενζίνης δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό”.

https://twitter.com/steftsitsipas/status/1683804790348738560?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1683804790348738560%7Ctwgr%5E2c3f08e8f83dfaa5c52c9be7d82c1a63c718a46e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fathlitika%2Farticle%2Fneo-kraximo-ston-tsitsipa-kanei-boltes-me-aston-martin-kai-gkriniazei-gia-tin-timi-tis-benzinis%2F

Οπως ήταν φυσικό, ακολούθησε καταιγισμός σχολίων, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πως ένας εκατομμυριούχος λέει κάτι τέτοιο!

“Μίλησέ μας για τις οικονομικές σου δυσκολίες”, του γράφει κάποιος.

Ενώ άλλος λέει: “Φίλε, είσαι εκατομμυριούχος”.

“Μπορεί να μην έχω αγοράσει ποτέ καινούριο αμάξι στη ζωή μου, αλλά έχω μείνει πολλές φορές από βενζίνη”, γράφει άλλος χρήστης του Twitter.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE