Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Share on:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η απολογία του 69χρονου ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες. Η δίκη σε β’ βαθμό επρόκειτο να ξεκινήσει χθες αλλά διεκόπη για δεύτερη φορά επειδή ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δεν μπορούσε να παραστεί. Για εμπαιγμό του δικαστηρίου έκανε λόγο ο εισαγγελέας, και παρατήρησε ότι η υπεράσπιση είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τη συγκεκριμένη δικάσιμο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ασκήσει εις βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν τέσσερα κορίτσια, τα οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007-2013.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά και σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε. Πληροφορίες αναφέρουν ήδη είχε εκδιωχθεί και από τα δύο κάμπινγκ όταν οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες εις βάρος του.

Παναγιώτη Παπαϊωάννου,δικηγόρος των κοριτσιών

Προφυλακιστέος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Μετά από την απολογία του στην 14η τακτική ανακρίτρια κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στον ήδη καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού αποδίδονται δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος:

α) γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και

β) κατάχρηση ανηλίκων καθώς πρόκειται για κοριτσάκια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν να τα προσέχει.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE