Politico | Τραμπ και Πούτιν κατά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Share on:

Ο Τραμπ, σε συνέντευξή του στον Νάιτζελ Φάρατζ προειδοποίησε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να απελαθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες εάν έλεγε ψέματα ότι πήρε ναρκωτικά στην αίτησή του για βίζα για την Αμερική. Ο πρίγκιπας — που ζει στην Καλιφόρνια, γιατί πού είναι καλύτερο να πάτε αν έχετε χορτάσει εγωμανικούς και επεμβατικό Τύπο; — παραδέχτηκε στα απομνημονεύματά του ο Σπέρε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και μαγικά μανιτάρια.«Θα πρέπει να δούμε αν γνωρίζουν κάτι για τα ναρκωτικά και αν είπε ψέματα θα πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα», είπε ο Τραμπ . Αυτό ώθησε τον Farage να πει: «Τι μπορεί να σημαίνει… να μην μείνεις στην Αμερική;» πριν γλείψει ενθουσιασμένος το πρόσωπο του Τραμπ (μάλλον).Ο Τραμπ, φυσικά, δεν παίρνει ναρκωτικά. Αν και ήταν λάτρης της ιβερμεκτίνης, ενός φαρμάκου που χρησιμοποιείται κυρίως για την αποπαρασίτωση ζώων, για την καταπολέμηση του Covid, ενόψει της ιατρικής γνώμης.Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του Φάρατζ, ο Τραμπ πρόσφερε την υποστήριξή του στην Κέιτ «να αναβοσβήνει δύο φορές αν θέλεις να καλέσουμε τους αστυνομικούς» Μίντλετον μετά το σκάνδαλο της φωτογραφίας .

«Δεν πρέπει να είναι μεγάλη υπόθεση. Γιατί όλοι γιατροί ,είπε ο Τραμπ, ο οποίος είναι ζωντανή απόδειξη ότι δεν έχουν κάνει όλοι μια φωτογραφία (εκτός κι αν φαίνεται χειρότερος από αυτό στην πραγματική ζωή!).

Αλλά τι γίνεται με το άλλο μισό του περίεργου ζευγαριού σε αυτό το μελλοντικό σόου του Netflix, σας ακούω να ρωτάτε;

Λοιπόν, κυκλοφόρησε είδηση ​​στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ήταν νεκρός. Δεν είναι. Αλλά είναι πραγματικά μια ιστορία μια ιστορία αν δεν υπάρχει μια οπτική γωνία παραπληροφόρησης του Κρεμλίνου;

Η ειδοποίηση θανάτου της Ρωσίας έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ελήφθη στην Ουκρανία και το Τατζικιστάν, αναγκάζοντας τη βρετανική κυβέρνηση και τις πρεσβείες της στη Μόσχα και στο Κίεβο να δηλώσουν ότι ο μονάρχης είναι στην πραγματικότητα ζωντανός.

Αυτά είναι βασικά τα δύο πρώτα επεισόδια του Killing Kate που γράφτηκαν. Το επεισόδιο Νο. 3, στο οποίο ο Τραμπ και ο Πούτιν προσκαλούν τον Πρίγκιπα Άντριου για μπάρμπεκιου και κοκτέιλ, μπορεί να είναι νομικά πιο προβληματικό.

Πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα να γίνει ο Τιερί Μπρετόν Επίτροπος για τον Αρκτικό Κύκλο»

Πηγή: politico


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE