Ποινή 10 μηνών σε γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή| Το ειρωνικό βίντεο του

Share on:

Στο Μπουρνάζη συνελήφθη ο 22χρονος γνωστός τράπερ, έχοντας στην κατοχή του ένα glock.

Το χρονικό της σύλληψης

Το απόγευμα της Τρίτης, 31 Μαΐου, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν όχημα που κινείτο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι και στη συμβολή με την οδό Σολωμού το ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έλεγχο στους επιβαίνοντες. Εκεί διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα όπλο, το οποίο είχε σφαίρες στη γεμιστήρα και ήταν οπλισμένο.

Ελεύθερος παρα τις διώξεις

Ο τράπερ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του, αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, δήλωσε ότι ο φίλος του και μάρτυρας στην υπόθεση είπε φέρει το glock για να χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα ενός video clip, ωστόσο ο κατηγορούμενος μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Σύμφωνα με τον ίδιο, παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του, όπως υποστηρίζουν εκείνοι.

Νωρίτερα, ο φίλος του τραπερ ανέλαβε ενώπιον του δικαστηρίου την ευθύνη για το όπλο, υποστηρίζοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Σε ερωτήσεις της έδρας, εξήγησε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Το ειρωνικό βίντεο


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE