Πισπιρίγκου| Νέα εξέλιξη – Πιθανό και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι

Share on:

Μια καινούργια αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της μικρής Μαλένας.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο υπάρχουν καθαρές ενδείξεις πως ο θάνατος της Μαλένας προήλθε από ασφυξία και πιο συγκεκριμένα από πανάκι.
«στην εμπεριστατωμένη έκθεση των κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι που φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα, σύμφωνα και με καταθέσεις που έχουν δοθεί, δηλαδή στο νοσοκομείο «Ελπίς», και το οποίο δεν βρέθηκε από το νοσοκομείο».

«Ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού», πρόσθεσε.

Στο παρελθόν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα της 3,5 χρονών Μαλένα, είχε αναφέρει πως είχε ένα πανάκι στο στόμα, και ότι είχε βρεθεί στο στόμα του παιδιού και στη συνέχεια η ίδια το είχε πάρει και το είχε τοποθετήσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Σενάριο για νέες διώξεις

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλης Σφακιανάκης προετοίμασε την κοινή γνώμη ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και πως οι ανατροπές δεν θα είναι λίγες.

Μάλιστα, εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3 άτομα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθεσε με την ιδιότητα του μάρτυρα, ενώ ανέφερε πως μέχρι την Παρασκευή πόρισμα και καταθέσεις θα αποσταλούν στους εισαγγελείς. «Δεν θα κληθούν άλλοι να καταθέσουν. Και αν σε κάποιον από όσους έχουν δώσει κατάθεση, αποδοθεί η ιδιότητα του υπόπτου, τότε θα ακολουθήσουν νέες διώξεις».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE