Πέντε πασίγνωστες Ελληνίδες πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις 

Share on:

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι προσωπικές επιλογές γυναικών και αντρών που θέλουν είτε να αλλάξουν είτε να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό και εμείς σας παρουσιάζουμε πέντε πασίγνωστες Ελληνίδες που έχουν αποφασίσει στο παρελθόν να προσφύγουν στο νυστέρι του πλαστικού χειρούργο.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μας λείπει πολύ από την τηλεόραση. Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες μεσημεριανών εκπομπών και τα ρεπορτάζ της έχουν αφήσει ιστορία. Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει αλλάξει και αυτή την εμφάνισή της μέσα στα χρόνια. Την μεγαλύτερη αλλαγή την έχει κάνει στη μύτη της, όπως αρκετές άλλωστε γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια πανέμορφη γυναίκα που κατάφερε με σκληρή δουλειά και επιμονή να καταξιωθεί ως μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια στον Γιώργο Λιάγκα, έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις σε μύτη και στήθος και μάλιστα δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί για τις επιλογές της.

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια παρουσία “φωτιά”, το κορίτσι που έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη στη Eurovision το 2005 και μια γυναικάρα που δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο στήθος της.  

Η κριτής του “The Voice” έχει παραδεχτεί την αυξητική στήθους που έχει κάνει και στο παρελθόν είχε δηλώσει: “Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει”.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου, πέρα από μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια, είναι και μια ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος. Μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου, μεγαλώνουν την δυο ετών κόρη τους και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Ελένη Χατζίδου έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της. Συγκεκριμένα έχει δηλώσει στο παρελθόν: “Ναι έχω κάνει πλαστική στο στήθος, κάτι που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδας και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής. Ούτε ήθελα να προκαλέσω. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω, αλλά το σκεφτόμουν τρία χρόνια, γιατί φοβόμουν το νυστέρι. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ”.

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο hot influencers της χώρας μας και με τη σέξι παρουσία της τραβάει τόσο τα αντρικά, όσο και τα γυναικεία βλέμματα πάνω της. Η Ιωάννα έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και είναι κάτι που δεν φοβάται να κρύψει.

Εξάλλου, η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

Έχω κάνει πλαστική στη μύτη το 2015. Είναι κάτι που δεν το κρύβω”.

πηγή : debater.gr 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE