Πάτρα| Σε πανικό η Ρούλα Πισπιρίγκου περιμένει να κληθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Share on:

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μεταφέρει τα όσα ισχυρίζεται η 33χρονη μητέρα των παιδιών μέσα από την φυλακή.
Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται ενώ επίσης στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα. Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά τι «λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Αν ήξερε ότι το έχω πειράξει, θα είχε βγει να το πει πρώτη».
«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου, είναι τεράστια αδικία αυτό που μου γίνεται. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνται άδικα δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι ήξερε ότι έχω πειράξει το μωρό μου και να μην είχε βγει πρώτη να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», τόνισε.

Περιμένει να κληθεί για νέα κατάθεση

Σε ότι αφορά στο τι έρχεται συνολικά στην υπόθεση, ο δικηγόρος της μητέρας των τριών παιδιών είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι περιμένουν κλήση για επιπλέον κατάθεση της Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη  – Καλογρηά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Ο κ. Ζάρδας μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι πρώτοι ιατροδικαστές ενήργησαν συναισθηματικά και όχι επιστημονικά. Δηλαδή δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι μπορεί υπάρχει εγκληματική ενέργεια από τη μητέρα; Δεν ενεργεί έτσι ένας ιατροδικαστής. Μου προκαλεί ανασφάλεια δικαίου, δεν το δέχομαι», ανέφερε αρχικά.

»Μου δόθηκε η εντύπωση όταν την είδα ότι αρχίζει και λυγίζει συναισθηματικά, έχει μία εσωτερική δύναμη, δεν ξέρω εάν μπορεί να «σηκώσει» αυτό που συμβαίνει τώρα. Δυστυχώς οι δικηγόροι είμαστε οι τελευταίοι που τα μαθαίνουμε, ενώ θα έπρεπε να είμαστε οι πρώτοι που θα μαθαίναμε τα στοιχεία της – υποτίθεται – μυστικής προδικασίας, είναι θλιβερό. Εμείς για να έχουμε πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία, τα οποία συνθέτουν και μία νέα δικογραφία, θα γίνει μόνο εάν πρέπει να κληθούμε με την ιδιότητα του υπόπτου», συμπλήρωσε.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE