Πάτρα | Οι αγρότες έσπασαν το φράγμα της ΕΛ.ΑΣ – Τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Share on:

Δεν πέρασαν εντέλει τα σχέδια της Αστυνομίας για να μπει ένα μπλόκο στην πορεία των αγροτών προς το κέντρο της Πάτρας.

Το κομβόι των αγροτών θα κινηθεί από το κέντρο της Πάτρας προς την Περιφέρεια και συγκεκριμένα από τη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου. Από την ΕΛ.ΑΣ δίνονται οδηγίες για τη διευκόλυνση της πομπής.

Στόχος της Αστυνομίας ήταν να μην μπουν τα τρακτέρ στο κέντρο για αυτό και υπάρχουν δυνάμεις στις εισόδους της Γερμανού και της Γούναρη. Προορισμός των αγροτών είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Στην πομπή που αναμένεται να γίνει παίρνουν μέρος πάνω από 50 τρακτέρ, με βάσεις της εκτιμήσεις της Αστυνομίας.

Επίκεντρο της διαμαρτυρίας τους, είναι η ακρίβεια, οι μειώσεις στις επιδοτήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους: “Μαζί με τους συναδελφούς μας αγρότες σε όλη την Ελλάδα και την Αχαΐα κατεβαίνουμε τώρα στους δρόμους του αγώνα για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας , την επιβίωση μας, για να μείνουμε στα χωράφια και τους βοσκότοπους , να ζούμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειες μας. Να δώσουμε απάντηση στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν.

Με την μαζικότητα που είναι προϋπόθεση νίκης να διεκδικήσουμε λύσεις στα δίκαια αιτηματά μας να απαντήσουμε σε όσους θεωρούν ότι μας ‘’έχουν στο τσεπάκι ‘’ και ότι μπορούν να κλέβουν τον ιδρώτα και το μόχθο μας , να αγνοούν τα δίκαια αιτηματά μας” .

Με πληροφορίες του dete.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE