ΠΑΣ Γιάννινα – -Πανσερραϊκός 0-2 | Ο ΠΑΣ χρειάζεται… επίδομα “σκόρερpas”

Share on:

Με τον Ισπανό στράικερ να σκοράρει δις μέσα σε πέντε λεπτά στους Ζωσιμάδες, τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, κρατώντας παράλληλα τον κακό ΠΑΣ στον βυθό του πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος κόντρα στον νωχελικό ΠΑΣ που αδυνατούσε να παράξει φάσεις και με πρωταγωνιστή τον Μπετανκόρ έβαλε τις βάσεις για μία σπουδαία νίκη. Ο ΠΑΣ χρειάζεται… επίδομα “σκόρερpas”.

Αρχικά, στο 11′ ο Στάικος έκανε μακρινό σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κλέιμαν και ο Ισπανός φορ ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 0-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «λιονταριών» ήρθε και νέος… βρυχηθμός από τον Μπετανκόρ όταν στο 16′ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Κλέιμαν για να τον εκτελέσει κάνοντας το 0-2. Μάλιστα, στο 31′ ο 30χρονος Ίβηρας άσος λίγο έλειψε να κάνει χατ τρικ καθώς έπιασε όμορφο πλασέ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς ενώ αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει στην 13η με 12 πόντους, ισόβαθμος με την τελευταία Κηφισιά.Την επόμενη, -20η- αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενώ ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Βόλο, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια,, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (Κιάκος 60′), Καραχάλιος (Ριένστρα 60′), Τζίνο, Λεό (Τζίμας 46′), Παμλίδης, Ροσέρο (Έφορντ 81′), Κόντε (Μπάλαν 60′).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (Μούργος 89′), Ουάρντα (Πεταυράκης 89′), Ντάνκερλουι (Οικονόμου 81′), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 71′).

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE