ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1 | ΠΑΣ και δεν ΠΑΣ…

Share on:

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στη Super League έκανε ο Παναιτωλικός που απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Πέδρο Κόντε στο 25’, αλλά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανέκαμψε στο δεύτερο μέρος και πήρε τον πολύτιμο βαθμό με τον Σέρχιο Ντίαζ στο 70’. Τρομερή ένταση στο παιχνίδι, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη, βαθμολογικά θέση.

Μετά και το τελικό 1-1, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βλέπουν το τρένο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία να απομακρύνεται. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός με το αποτέλεσμα αυτό νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, όχι όμως και σιγουριά, καθώς βρέθηκε στο +2 από την προτελευταία Κηφισιά  και διατήρησε το +5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Κιάκος (78’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο (87’ Ροζάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71’ Μπατίστ), Κόντε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν (55’ Πέρες), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Τσιγγάρας (66’ Λομονάκο), Χατζηθεοδωρίδης (66’ Ντουάρτε), Χουάνπι (87’ Λιάβας), Καρέλης, Ντίαζ (87’ Μπακάκης).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE