ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης 0-0 | Μηδέν εις το πηλίκον

Share on:

Ο Άρης παρουσιάστηκε άχρωμος, άοσμος και άγευστος στα Γιάννενα και… μοιραία «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΠΑΣ, που πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά από τέσσερις σερί ήττες.
ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στους «Ζωσιμάδες» με το… κρύο 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης – Παρέμειναν τελευταίοι με 13 οι γηπεδούχοι, στους 35 οι «κιτρινόμαυροι» που απώλεσαν ξανά εκτός έδρας βαθμούς.

Πρώτο ημίχρονο με φάσεις αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα
To ματς ξεκινήσε με νευρικότητα από τις δύο ομάδες, χωρίς να υπάρξει κάποια φάση στο πρώτο δεκάλεπτο. Πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή στο 11′ για τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Κόντε βρέθηκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του δεν ανησύχησε τον Κουέστα, ενώ ο Σαμόρα στο 13′ βρέθηκε σε καλή θέση από πλάγια, με το σουτ να πηγαίνει εκτός.

Στο 15′ ο Τζίνο απείλησε για τους γηπεδούχους με το τελείωμά του να καταλήγει άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουέστα έκανε λάθος αλλά ο Ριένστρα δεν βρήκε κάποιο συμπαίκτη εντός περιοχής. Στο 37′ ο Κόντε εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι Γιαννιώτες εκτός περιοχής απευθείας με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε και πάλι για το σύνολο του Γρηγορίου στο 39′, όταν ο Παμλίδης βρέθηκε εντός περιοχής αλλά το τελείωμά του ήταν χλιαρό.

Οι χαμένες ευκαιρίες του Κόντε και ο Μανού που πήγε να… κλέψει το ματς
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με διπλή φάση για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κόντε εκφραστή σε αμφότερες. Στο 47′ ο Ροσέρο του έκανε την σέντρα αλλά ο Ισπανός δεν ακτίμησε σωστά τη φάση με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 51′ το τακουνάκι που επιχείρησε εντός περιοχής κατέληξε στον Κουέστα.

Η πρώτη ευκαιρία του Άρη, ήρθε στο 61′ και πάλι με τον Σαμόρα με το τελείωμα να πηγαίνει εκτός, ενώ ο Κόντε στο 62′ είχε νέα ευκαιρία αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ από το σημείο της μεγάλης περιοχής.Μετά από ένα εικοσάλεπτο που δεν υπήρξε καμία φάση, ο Μανού Γκαρθία έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους», με το Νάγκι να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση και να κρατά το μηδέν στην εστία του.

Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έμειναν από δυνάμεις και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη.

Η ταυτότητα του ματς:
22η αγωνιστική Stoiximan Super League

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών)

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Κίτρινες: 67’ Τζίνο, 69’ Εραμούσπε, 71’ Λιάσος – 40’ Σαμόρα, 67’ Σαβέριο, 88′ Μορόν

Σκόρερ: –

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος, Τούτου, Παμλίδης, Ροσέρο (86’ Ντεμίρ), Κόντε (63’ Λεό).

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασίου, Μπάλαν, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ροζάλες, Πανάγου, Τσαούσης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Τζούρασεκ (58’ Μάνου Γκαρθία), Ντουκουρέ (58’ Βέλεθ), Σαβέριο (72’ Μορόν), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Μπένετ (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαμόρα

Στον πάγκο έμειναν οι: Χουτεσιώτης, Γκαρθία, Πάρδο, Βερστράτε, Παναγίδης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE