Paris Hilton| «Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στο σχολείο, μου έκαναν γυναικολογικές εξετάσεις με τη βία»

Share on:

Για τις οδυνηρές στιγμές που πέρασε ενώ ήταν εσώκλειστη μαθήτρια στο σχολείο Provo Canyon της Γιούτα, μίλησε η Πάρις Χίλτον. Η 41χρονη «χρυσή κληρονόμος» έκανε μία φρικιαστική αποκάλυψη για όλα όσα έζησε στο οικοτροφείο που την είχαν στείλει οι γονείς της και αναφέρθηκε στην σεξουαλική κακοποίηση που υποστηρίζει ότι υπέστη εκεί ως έφηβη.

«Στο Provo Canyon School με ξυπνούσαν στη μέση της νύχτας οι άνδρες του προσωπικού και με οδηγούσαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο όπου μου έκαναν εξετάσεις τραχήλου της μήτρας», έγραψε στο Twitter στις 11 Οκτωβρίου.

«Αυτό γινόταν πολύ αργά το βράδυ γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα. Έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε αυτό το δωμάτιο και μας έκαναν ιατρικές εξετάσεις. Μετά από στερήσεις ύπνου και βαριά φαρμακευτική αγωγή, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Αναγκαζόμουν να σε ένα τραπέζι, να ανοίξω τα πόδια μου και να υποβληθώ σε “γυναικολογική εξέταση”».

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι η διαδικασία αυτή δεν γινόταν από κάποιο γιατρό αλλά από δύο διαφορετικά μέλη του προσωπικού. «Μας έβαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν μέσα μας τα δάχτυλά τους». Με τη φωνή της να τρέμει, κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης συνέντευξης η Πάρις Χίλτον έφερε στη μνήμη της όλα όσα της είχαν συμβεί. «Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατροί. Και ήταν πραγματικά τρομακτικό και ήταν κάτι που πραγματικά είχα απωθήσει για χρόνια». Και συνέχισε: «Αλλά τώρα επανέρχεται συνέχεια και το σκέφτομαι. Και τώρα σκεπτόμενη ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση».

«Μίλησα ανοιχτά σε ένα βίντεο των @NYTimes για κάτι που δεν έχω συζητήσει ξανά. Στο οικοτροφείο Provo Canyon, άνδρες του προσωπικού με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και με οδηγούσαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, κάνοντάς μου “γυναικολογική εξέταση”», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter. «Μετά από στερήσεις ύπνου και βαριά φαρμακευτική αγωγή, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Αναγκαζόμουν να ξαπλώσω σε ένα τραπέζι, να ανοίγω τα πόδια μου και να υποβάλλομαι σε “γυναικολογική εξέταση”», συνέχισε. «Έκλαιγα, καθώς με κρατούσαν και μου έλεγαν “Όχι! Σκάσε. Κάνε ησυχία. Σταμάτα να αντιστέκεσαι, αλλιώς θα πας στην απομόνωση”».

«Ήταν επαναλαμβανόμενη εμπειρία, όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους #επιζώντες. Με βίασαν και κλαίω καθώς το γράφω, γιατί κανένας, ειδικά ένα παιδί, δεν πρέπει να κακοποιείται σεξουαλικά», έγραψε η Χίλτον. «Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια και με σκοτώνει που αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σε άλλα αθώα παιδιά». Πρόσθεσε ότι ήθελε να μιλήσει για αυτές τις «οδυνηρές στιγμές» ώστε να «θεραπευτεί και να βοηθήσει να έρθει το τέλος αυτής της κακοποίησης».

Η Χίλτον έχει μιλήσει για τη μαθητεία της στο αμφιλεγόμενο οικοτροφείο για πρώτη φορά το 2020. Εκείνη την εποχή, το οικοτροφείο εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία πήρε αποστάσεις από την καταγγελία της Πάρις Χίλτον, αναφέροντας ότι: «Το Οικοτροφείο αρχικά άνοιξε το 1971 και πωλήθηκε από την προηγούμενη ιδιοκτησία του τον Αύγουστο του 2000. Επομένως, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις δραστηριότητες της επιχείρησης ή τις εμπειρίες των μαθητών, πριν από αυτό το έτος».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE