Παράσταση που υπογράφει η Κυρία Ρουγγέρη είναι εγγύηση

Share on:

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια τυχαίνει να παρακολουθώ παραστάσεις της Κυρίας Κάρμεν Ρουγγέρη και κάθε φορά γοητεύομαι ακόμα περισσότερο.

Η Κυρία Ρουγγέρη αναμφίβολα αυτό που έχει πετύχει στο «παιδικό» θέατρο είναι κάτι μοναδικό.

Με τρομερό ήθος, επιμέλεια και προσοχή δημιουργεί παραστάσεις ψυχαγωγικές-διδακτικές.

Θεωρώ πολύ όμορφο μάλιστα το γεγονός ότι, όποτε έχει τύχει να δω παραστάσεις της, παρόλο που μπορεί να μη παίζει η ίδια, είναι πάντα εκεί να καλωσορίσει το κοινό και να δώσει συμβουλές τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς. Συμβουλές με σεβασμό με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν εποικοδομητικότερη η παράσταση και να φύγει όσο πιο πλούσιο γίνεται το κοινό.

Παράλληλα είναι πολύ σημαντικό ότι δίνει ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στη μουσικότητα. Τη μουσικότητα που έχει παρατηρηθεί ότι λείπει από τις νέες γενιές.

Πριν λίγες ημέρες παρακολούθησα την παράσταση «Το μαγικό κλειδί» που παρουσιαζόταν το χειμώνα στο Θέατρο Κιβωτός σε σκηνοθεσία και κείμενο βεβαίως της ίδιας σε συνεργασία με την πολυτάλαντη Χριστίνα Κουλουμπή όπου επιμελήθηκε και τα σκηνικά και τα πανέμορφα κοστούμια.

Η παράσταση αυτή θα περιοδεύσει όπως έχουν ανακοινώσει, φέτος σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Μια παράσταση με αξίες, ιδανικά, αγάπη, ομορφιά, ζωντάνια, ήθος, μια παράσταση με ψυχή, που όποιος την δει μεγάλος ή μικρός θα φύγει αδιαμφησβήτητα κερδισμένος.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και η Χριστίνα Κουλουμπή όπου πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη, με τρομερή αμεσότητα και λάμψη!

Όλοι οι ηθοποιοί επί σκηνής είναι εξαιρετικοί!

Εν κατακλείδι, παράσταση που υπογράφει η Κυρία Ρουγγέρη, θεωρώ ότι είναι εγγύηση.

Έχει δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή ταυτότητα και έχει γράψει το όνομα της ανεξίτηλα σε αυτό το χώρο.

Επιπροσθέτως δε λησμονούμε τις τεράστιες επιτυχίες που έχει σημειώσει πέρα από σκηνοθέτης και συγγραφέας των εν λόγω παραστάσεων, και ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση, όπου και από εκεί την έχουμε αγαπήσει και λατρέψει και θα ήταν ευχής έργο να την ξαναδούμε!!!

Κυριάκος Πασχαλίδης Σέκουλας


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE