Παπαδημούλης κατά Τσίπρα | Η παρέμβασή του δεν είχε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής – Με αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε στο 17%

Share on:

Επικριτικός κατά του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την χθεσινή παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Παπαδημούλης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι δεν προχώρησε καθόλου σε αυτοκριτική, και σχολίασε δηκτικά πως με αυτόν ως ηγέτη στην αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακύλησε από το 32% στο 17,7%.

“Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, αν και μακροσκελέστατη με επίθεση στον Κασσελάκη και αυτούς που έφυγαν από τον Συνασπισμό που τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια, με προεξόφληση της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε με ένα δύσκολο μνημόνιο που απείχε παρασάγγας από το προεκλογικό του πρόγραμμα, πήγε από το 35% στο 32% αλλά ως αντιπολίτευση με ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα πήγαμε από το 32% στο 17,8%” είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής τόνισε επίσης πως ό,τι απόφαση και να πάρει το Συνέδριο δεν θα έχει καμία σημασία, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

“Η κρίση και η αποσάθρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί και αυτό το προεξοφλεί ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας αποστάσεις”, εκτίμησε επίσης.

Τέλος, σχολίασε: “Βλέπω μια εξέλιξη που ο Τσίπρας επιτίθεται στον Κασσελάκη και αν δεν υπάρξει υποψηφιότητα ή καθαρό σχέδιο βλέπω την μετατροπή του ιστορικού ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα ΙΧ από έναν άνθρωπο με επικοινωνιακό χάρισμα, που στο παρελθόν ήταν υποστηρικτής του Μητσοτάκη και πριν από λίγο διαφήμιζε ότι είχε δεχθεί πρόταση να είναι στο υπουργικό συμβούλιο”.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE