Προσπάθησε και ελπίζει…

Share on:

Το κακό πρώτο του ημίχρονο πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στον χθεσινό του αγώνα με την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ για το Conference League, σε έναν αγώνα που αμαυρώθηκε από τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η πίεση των Γάλλων ήταν ιδιαίτερα έντονη στην αρχή του αγώνα όταν και σημείωσαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Πασχαλάκης κλήθηκε να μπλοκάρει σουτ του Μπακαμπού. Η πίεση των Μασσαλών απέδωσε καρπούς στο 13ο λεπτό με σουτ του Ζερσον μέσα στην μεγάλη περιοχή και στο 44ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον σούπερ σταρ της ομάδας Ντμίτρι Παγιέτ.

Ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε και μείωσε με γρήγορο γκολ του Ελ Καντουρί στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Το γκολ αυτό αναζωπύρωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα την μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση του Τσουμπα Άκπομ όταν αυτός αστόχησε σε τετ α τετ. Προς το τέλος του αγώνα δύο επεμβάσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη βοήθησαν στο να παραμείνει το σκορ στην κόψη του ξυραφιού.

Πρώτο μέλημα του ΠΑΟΚ τώρα είναι η ρεβάνς του αγώνα αυτού στην Τούμπα στις 14/4. Τα δεδομένα τότε είναι διαφορετικά, καθώς θα έχει στο πλευρό του την κατάμεστη από 30.000 περίπου οπαδούς έδρα του.  


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE