ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ, Φενέρ – Ολυμπιακός | Η, απόψε ή, ποτέ

Share on:

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μοναδική ευκαιρία απόψε να γράψει ιστορία και να προκρίνει δυο ομάδες του, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στους «4» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το Conference League.

Για πρώτη φοράς στην ιστορία. Κι γίνει απόψε ένα μίνι – έστω – θαύμα, μπορεί να γίνει ακόμα ένα και να φτάσουν στον τελικό, που θα γίνει στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά» στις 29 Μαΐου. Σημαδιακή ημερομηνίες, έπεσε η Πόλη κι η Αγιά Σοφιά το 1453… Ο Ολυμπιακός (20:00) θα παίξει στην Πόλη με την Φενέρμπαχτσε, την οποία είχε νικήσει 3-2 στο «Καραϊσκάκης» την περασμένη Πέμπτη.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κλαμπ Μπριζ στην κατάμεστη Τούμπα και θα προσπαθήσει ν’ ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο. Η Τούμπα κι αν έχει γυρίσει ματς… Στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός είναι υποψιασμένος για την Φενέρ και αντίστροφα, μετά την πρώτη τους αναμέτρηση στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός με απόλυτο αιφνιδιασμό είχε προηγηθεί 3-0 και στο τέλος λίγο έλειψε να ισοφαριστεί. Δεν θα έχει κόσμο μαζί του. Ο Μεντιλίμπαρ, εναντίον μιας ανώτερης ποιοτικά ομάδας, θα παίξει αμυντικά; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Αν διατηρήσει στην 11αδα τονΓιόβετιτς, χρησιμοποιήσει και τον Ποντένσε στην θέση του Μασούρα, είναι ένα ζητούμενο κατά πόσο μπορεί ν’ αμυνθεί σωστά, συν το γεγονός ότι ο Φορτούνης δεν είναι και ο καλύτερος αμυντικά. Την θέση του τιμωρημένου Ρέτσου που σε εντελώς ακίνδυνη φάση αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, θα πάρει ο Ντόι, ως παρτενέρ του Κάρμπο.

Ροντινέι και Ορτέγκα θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, Τσικίνιο και Έσε θα δυο αμυντικά χαφ, Φορτούνης, Ποντένσε στα πλάγια και ο Γιόβετιτς πίσω από τον Ελ Κααμπί. Θα σφυρίξει ο elite Γερμανός Στίλερ.

Η Θεσσαλονίκη είναι σε συναγερμό από χθες για το ματς με την Κλαμπ Μπριζ (10:00). Στην ίδια διοργάνωση πέρυσι αποκλείστηκαν από την Μαρσέιγ, φέτος δεν θέλουν να επαναληφθεί. Ο Λουτσέσκου έχει προετοιμάσει τον ΠΑΟΚ όσο καλύτερα, καθότι δεν έγινε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, ακριβώς γι αυτό το λόγο.

Για καλύτερη προετοιμασία. Δεν θα έχει στην αποστολή τους Ενκόνγκ, Μάρκος Αντόνιο και Νάσμπεργκ, που έτσι κι αλλιώς λείπουν για αρκετό χρόνο. Μάχιμος θα είναι ο Μπράντον Τόμας.

Οπότε, Κοτάρσκι στο τέρμα, Βιεϊρίνια και Μπάμπα στα άκρα της άμυνας. Μεϊτέ και Σβαμπ αμυντικά χαφ, Κουλιεράκης και Κεντζιόρα κεντρικά μπακ. Τάισον και Ζίφκοβιτς οι άλλοι δυο και ο Κωνσταντέλιας πίσω από τον Σαμάτα. Θα σφυρίξει ο elite Ιταλία Μάσα.

 

 

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE