Πάνος Βλάχος | Προκαλεί αντιδράσεις μέσα από τα τραγούδι του «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Share on:

Ο Πάνος Βλάχος, μέσα από ένα τραγούδι που ερμηνεύεσαι προκάλεσε αντιδράσεις και εξοργίζει τόσο τον υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και τον δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Βλάχος αυτή τη φορά ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, ερμήνευσε ένα τραγούδι, οι στίχοι του οποίου έλεγαν: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Στο Διαδίκτυο προκλήθηκε σάλος και αμέσως αντέδρασαν τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε, παίρνοντας θέση στο θέμα μέσω Twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Από την πλευρά του, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

Έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο Άρης Πορτοσάλτε για το βίντεο του Πάνου Βλάχου. Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Πορτοσάλτε

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος: «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγω και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

πηγή: Newsbomb.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE