Πανό ντροπή για τον Παναθηναϊκό | Να ελευθερώσουν του Κροάτες φονιάδες του Μιχάλη

Share on:

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενημερώσει τις αρχές προκειμένου να μην περάσει στο γήπεδο τίποτα το οποίο να προσβάλλει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς στις εξέδρες του γηπέδου υπήρχε ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Free the Boys» που παρέπεμπε στους οργανωμένους οπαδους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Bad Blue Boys) που έκαναν επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ νωρίτερα είχε ενημερώσει τόσο τους «πράσινους» όσο και όλους τους αρμόδιους για πληροφορίες που είχε σχετικά με πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί που θα είναι προσβλητικά για τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, ζητώντας να γίνει ό,τι πρέπει ώστε να απομακρυνθούν όλα αυτά από το γήπεδο.

 

Συγκεκριμένα με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί την ύπαρξη πληροφοριών για εμφάνιση προσβλητικών πανό για τη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή στο, σημερινό (21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ενημερώσει τις αρχές προκειμένου να μην περάσει στο γήπεδο τίποτα το οποίο να προσβάλλει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της.

Στην ενημέρωση αναφέρεται ότι: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικών για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».

Στη συνέχεια οι άνθρωποι της Ένωσης ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβαινε στον αγωνιστικό χώρο εάν άνοιγε πανό. Κάτι που έγινε για λίγα λεπτά οδηγώντας τους παίχτες της ΑΕΚ στη φυσούνα του γηπέδου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE