Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας

Share on:

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.
Φοιτητικοί σύλλογοι και φοιτητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο νόμο της πανεπιστημιακής αστυνομίας, στα Προπύλαια.
Μετά την κινητοποίηση οι φοιτητές καλούν σε συντονισμό των φοιτητικών συλλόγων στη Νομική.
Αντίστοιχη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και στην Θεσσαλονίκη.

Αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου πρόκειται να ξεκινήσει η επίσημη εγκατάσταση των ΟΠΠΙ (Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων) στα πρώτα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Με αφορμή το παραπάνω οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας θα περιμένουν τους πανεπιστημιακούς αστυνομικούς από τις 6 το πρωί στις πύλες της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, καθώς και της ΑΣΟΕΕ, με βάση τα λεγόμενα τους.

https://www.youtube.com/watch?v=OQE6aWsna6E

Επίσης ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών ΕΜΠ και ο Σύλλογος Υποψηφίων Διδακτόρων ΕΜΠ, η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ, ο Σύλλογος εργαζομένων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη, καθώς και στην οδό Πανεπιστήμιου.

Πηγή:Skaigr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE