Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1 | Δεν άρεσε το «Τριφύλλι» | Δυο γκολ ο Σπόραρ | Πέναλτι δεν έδωσε ο Φωτιάς στους Αγρινιώτες

Share on:

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που έπαιξε με πολλές αλλαγές και δεν είχε καλή απόδοση πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1, με τον Σπόραρ να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει τα γκολ που έδωσαν το τρίποντο στο τριφύλλι.

Το δύο στα δύο που επιθυμούσε ο Φατίχ Τερίμ στο ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό ήρθε έστω και δύσκολα με τους πράσινους να επικρατούν του Παναιτωλικού με 2-1 σε ένα ματς όπου ο Σπόραρ που ήρθε από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχε τις λύσεις καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ των πράσινων.

Το τριφύλλι δεν είχε καλή απόδοση, βρήκε δυσκολίες κόντρα στον Παναιτωλικό ο οποίος στο τέλος του αγώνα μείωσε το σκορ και θα μπορούσε να ισοφαρίσει τους πράσινους στις καθυστερήσεις. Έχει όμως και δίκαια παράπονα γιατί δεν του καταλογίστηκε πέναλτι στο 45.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη που τον έφερε, προσωρινά στην πρώτη θέση, και περιμένει να δει τι θα γίνει στα ντέρμπι και κατά πόσο θα βγει κερδισμένος απ’ αυτά.

Πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα ο Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του Παναθηναϊκού προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάποιες αναγκαστικές καθώς δεν είχε στη διάθεση του τον τιμωρημένο Πέρεθ και κάποιες κατ’ επιλογή όπως η χρησιμοποίηση των Λοντίγκιν, Χουάνκαρ,Τζούριτσιτς στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Λοντίγκιν αντί του Μπρινιόλι. Ο Βαγιαννίδης παρέμεινε στο δεξί άκρο με τον Χουάνκαρ να παίζει αριστερά αντί του Μλαντένοβιτς ενώ οι Αράο – Γεντβάι ήταν το δίδυμο στα στόπερ ξανά. Ο Ζέκα αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με τον Βιλένα δίπλα του και τον Τσέριν αντί του Μπερνάρ ενώ ο Τζούριτσιτς έπαιξε στο αριστερό άκρο, ο Μαντσίνι δεξιά και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο απ’ ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν τέσσερις μέρες βρήκε αρκετές δυσκολίες μπροστά του καθώς δεν μπορούσε να μπει τόσο εύκολα στην περιοχή του Καπίνο ενώ η ομάδα του Αγρινίου τον απείλησε περισσότερο και είχε τις στιγμές της στη διάρκεια του αγώνα. το γκολ ο Σενγκέλια προς το τέλος του ματς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (90′ Φικάι), Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι (46′ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (90′ Γερεμέγεφ), Βιλένα (46′ Σπόραρ), Ιωαννίδης (75′ Μπερνάρ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (78′ Μπελεβώνης), Λιάβας, Μπαλντασάρα (74′ Τσιγγάρας), Πέρες (63′ Φ. Ντουάρτε), Χατζηθεοδωρίδης (63′ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (62′ Χουάνπι), Σενγκέλια.

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE