Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-5 | Χατ τρικ ο Μπερνάρ | Γκολ ο Αϊτόρ

Share on:

Περίπατο έκανε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 5-0 του Παναιτωλικού και συνέχισε το σερί των νικών του στην Super League με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ Ντουάρτε.Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σημείωσε τρία γκολ και έκανε πολύ εύκολη την ζωή για τους «πράσινους» στο Αγρίνιο, όπου άρχισαν να ακούγονται αποδοκιμασίες και «μουρμούρες» για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές, αλλά ανούσιες στιγμές επέβαλε το παιχνίδι του, προηγήθηκε στο 13΄με το γκολ του Μπερνάρ, ο οποίος πλάσαρε μετά από την ωραία σέντρα του Χουάνκαρ από τα αριστερά και στη συνέχεια κυριάρχησε πάνω στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον Παναιτωλικό να μην ανοίγει τις γραμμές του, να μην πιέζει τους αντιπάλους του και να παραχωρεί χώρο στον Παναθηναϊκό η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη για την ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ, καθώς ξανά ο Μπερνάρ σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ έπειτα από τακουνάκι του Ιωαννίδη.

Στο 33’ ο διαιτητής και το VAR αρνήθηκαν πέναλτι στον Παναθηναϊκό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαλής έκανε λαβή στον Σένκεφελντ ρίχνοντάς τον κάτω.

Η είσοδος του Χουάνπι στο β΄ μέρος και η μετατροπή της διάταξης σε 4-4-2 από τον Σούρερ έκαναν τον Παναιτωλικό πιο επιθετικό, με τους γηπεδούχους να χάνουν κάποιες ευκαιρίες.

Ήρθε όμως ο Μπερνάρ ξανά αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65’ να «σβήσει» το ματς και να κάνει το 0-3 με χατ τρικ.

Από εκεί και πέρα οι δύο προπονητές έκαναν διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεών τους ουσιαστικά βάζοντας στο μυαλό τους τα επόμενα παιχνίδια. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σπόραρ στο 84’, καθώς ανατράπηκε από τον Σενγκέλια και ο Αϊτόρ έκανε το 0-4, ενώ στο 93’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Τσέριν ο Μάγκνουσον διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με κεφαλιά μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκαμπριέλ Σούρερ): Καπίνο, Οικονόμου, Μαλής, Μπρούνο Ντουάρτε, Λιάβας (56’ Φρεντ Ντουάρτε), Τσιγγάρας (46’ Χουάνπι), Πέρες, Μπαλντασάρα, Τορεχόν, Ντίας (65’ Σενγκέλια), Καρέλης (75’ Πέδρο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν (64’ Αράο), Βιλένα, Παλάσιος (80’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ (75’ Τσέριν), Μαντσίνι (64’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (75’ Σπόραρ).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE