Παναιτωλικός – Λαμία 1-2 | Τρεις βαθμοί για την εξάδα | Τρία δοκάρια οι Αγρινιώτες

Share on:

Η πορεία της Λαμίας δεν σταμάτησε ούτε στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα τα «καναρίνια» παραμένουν χαμηλά, μετρώντας πλέον τέσσερις σερί ήττες!

Η Λαμία μπήκε δυνατά και…έπιασε στον ύπνο τον Παναιτωλικό που δεν είχε ενέργεια και καθαρό μυαλό. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν, σκόραραν με τον Μάλτσι στο 11ο λεπτό και κυριάρχησαν, έχοντας και δοκάρι με τον Καρλίτος στο 23’ για το 0-2.

Μετά το 30’ ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και προσπάθησε κυρίως από αριστερά με τα ανεβάσματα του Τορεχόν να δημιουργήσει προβλήματα και στο 44’ είχε διπλή χαμένη ευκαιρία (δυο δοκάρια για την ακρίβεια) με τον αριστερό ακραίο μπακ χαφ να δημιουργεί και τους Χουάνπι, Καρέλη να στέκονται άτυχοι.

Το 1-1 δεν ήρθε στο τέλος του α’ μέρους αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Χάρη Μαυρία να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 46’. Ο Παναιτωλικός πήρε ψυχολογία, η Λαμία σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο δεν είχε την ίδια απόδοση και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

Ο Πετράκης με τις κινήσεις του έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και λίγο έλειψε ο Ζοάο Πέδρο λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο να πετύχει το 2-1 αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (78′).

Κόντρα στη ροή του αγώνα και με την άμυνα του Παναιτωλικού να κάνει και πάλι λάθος, ο Νούνιες με σουτ στο 82ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τη Λαμία που πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο – Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς, Λιάβας – Μαυρίας (90’ + 1’ Μπακάκης), Πέρες (90’+1’ Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76’ Ζοάο Πέδρο), Χουάνπι (65’ Φρεντ Ντουάρτε), Τορεχόν – Καρέλης, Σενγκέλια (65’ Ντίας)

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ – Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης (73’ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (73’ Σίντκλεϊ) – Καρλίτος (80’ Τσούκαλος), Μάλτσι (90’ Κορνέζος)

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE