Παναγιώταρου – Σχίζας | Συναντήθηκαν αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Share on:

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα και η κάμερα κατέγραψε αυτή τους τη συνάντηση.


Την Μύκονο επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας.

Η γνωστή influencer βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές της, ενώ ο πρώην survivor all star και επιχειρηματίας είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του από το ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τσάκωσε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο και να έχουν γυριστές τις πλάτες τους.


Όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα, δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της και ήταν πολύ ομιλητική τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όταν ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το σημείο.

Μετά τις δηλώσεις για τον χωρισμό τους, τα unfollow και τη διαγραφή φωτογραφιών από το instagram, οι δυο πρώην δεν λένε ούτε γεια.

Πηγή: gossiptv.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE