Παλαιοχριστιανός | Σε συζητήσεις να ενωθεί ο πολιτικός φορέας που ίδρυσε με γνωστό κόμμα

Share on:

Ο Μανώλης, γνωστός ως ο “Παλαιοχριστιανός”, έκανε μια ακόμα εμφάνιση στην εκπομπή “Το Πρωινό”, όπου μίλησε για τα τελευταία του σχέδια.

Αφού εγκατέλειψε τον Πειραιά, ο Μανώλης έχει επιστρέψει στην Κόρινθο, όπου εστιάζει στην αποκατάσταση των ζημιών που όπως ο ίδιος αναφέρει προκλήθηκαν από την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του.”Γίνανε καταστροφές από την Αστυνομία οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν. Ποιος θα τις πληρώσει;”, αναρωτήθηκε ο Μανώλης, περιγράφοντας την κατάσχεση εργαλείων και ραπτομηχανής.Σχετικά με την οικογενειακή του ζωή, ο Μανώλης τόνισε πως δεν επιθυμεί να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες για τη σύζυγό του και τα παιδιά του.Πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το νέο του εγχείρημα: η ίδρυση πολιτικού φορέα.

«Εγώ μια που βρέθηκα στην Αττική στην κοινότητα του βοήθησα να στήσουν πολιτικό φορέα που δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχω. Τα μειονοτικά κόμματα δεν είναι εξουσίας, κάνει τον αυτοσκοπό του. Έχουν 4-5 σημεία και είναι κόμματα συνεργασίας με άλλα κόμματα».Για το ποιο κόμμα είναι πιο κοντά στις ιδεολογίες του δήλωσε: «Στην Ελλάδα είναι δύσκολη η συζήτηση αυτή. Στην πολιτική έχεις σημεία συγκεκριμένα. Μπορείς να συνεργαστείς με τον οποιοδήποτε. Αν ένα κόμμα πει ότι θα επιτραπεί το homeschooling ή η αγροτική παραγωγή».

Θεοδωρόπουλος: Σε συζητήσεις με πολύ γνωστό κόμμα που θέλει να ενωθεί με τα χριστιανικά ιδεώδη του ΜανώληΟ δικηγόρος του Παλαιοχριστιανού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε ότι ένα πολύ γνωστό κόμμα θέλει να εισέλθει ο Μανώλης στο κόμμα τους.

«Υπάρχει κόμμα γνωστό που πιστεύει σε χριστιανικά ιδεώδη και θέλει να ενωθεί με τις πεποιθήσεις του Μανώλη. Το κόμμα αυτό έχει εισέλθει πολλές φορές στις εκλογές, με πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αν θα ταιριάξουν οι απόψεις με αυτό το κόμμα».

Πηγή: parapolitika.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE