Παλαιοχριστιανοί | Στα μοναστήρια οι έρευνες για τα παιδιά του 45χρονου – Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του στον Δήμο Ωρωπού

Share on:

Οι έρευνες για τα παιδιά του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα και πλέον στρέφονται σε μοναστήρια, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Γιώργος Πρωτοψάλτης στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ.

Χθες αποφασίστηκε η διακοπή της μισθοδοσίας του από τον δημο Ερέτριας και του έχει ζητηθεί να επιστρέψει αναδρομικά τους δύο τελευταίους μισθούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος έχει προσκομίσει έγγραφο που πιστοποιεί ένα ποσοστό αναπηρίας ωστόσο και αυτό έχει μία ημερομηνία λήξης και θα πρέπει να εξεταστεί ξανά.

Υπενθυμίζεται πως χθες δόθηκε αναβολή στην υπόθεσή του. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 4 Μαρτίου. Η πρώτη του κίνηση -αφού αφέθηκε ελέυθερος- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Μπαρσάκη στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ ήταν να βρεθεί έξω από το νοσοκομείο Παίδων για να συναντήσει τον 15χρονο γιο του, ωστόσο η αστυνομία του απαγόρευσε την είσοδο.

Ο 45χρονος, παρόλο που δηλώνει αντίθετος με κάθε μορφή τεχνολογίας, είχε δικό του ιστότοπο και δημοσίευε αναρτήσεις για τον κορονοιό, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Αδιανόητα τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση των παλαιοχριστιανών καθώς μετά τον 45χρονο Μανώλη χρήματα ως δημοτική υπάλληλος έπαιρνε και η σύζυγός του ενώ ζούσαν στο λαγούμι της Κορινθίας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ANT1 η παλαιοχριστιανή Σεβαστή ήταν δημοτική υπάλληλος στον Ωρωπό, στον οποίο προφανώς και δεν μένει καθώς εκείνη και η οικογένειά της τα τελευταία τρία χρόνια κατοικούν στα λαγούμια της Κορινθίας!

Όπερ σημαίνει πως τόσο ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, όσο και η παλαιοχριστιανή Σεβαστή, κάθονταν και… πληρώνονταν!

Για την ιστορία, ο 45χρονος εργαζόταν εξ αποστάσεως (!) στον Δήμο Ερέτριας ενώ ως διεύθυνση κατοικίας είχε δηλώσει ένα σπίτι στον Ωρωπό, κάτι το οποίο προφανώς σχετίζεται και με την εργασία της συζύγου του στον δήμο.

Πηγή: skai.gr , newsbomb.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE