Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός | Ντέρμπι από το πάνω ράφι, διαιτητής από το κάτω | Βαθμολογία

Share on:

Η επιλογή ενός διαιτητή από το «κάτω ράφι» της UEFA, του Ιταλού Φάμπιο Μαρέσκα, αλλά κυρίως του VARista Μάρκο Πιτσινίνι, τίναξε στον αέρα το μεγάλο αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού πριν καν αρχίσει.

ελείως άστοχη η επιλογή της ΕΠΟ να φέρει έναν διαιτητή, «αδελφικό» φίλο του Νταβίντε Μάσα, που προκάλεσε με τα σφυρίγματά του στο περσινό ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και μετά, κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση στα γεννητικά του όργανα μέσα στα αποδυτήρια.

Σ’ εκείνο το παιχνίδι VARistas ήταν ο Μάρκο Πιτσινίνι, από τα αζήτητα της ιταλικής διαιτησίας, καθότι δεν είναι διεθνής. Η δε θέση της ΕΠΟ ότι μόνο η ιταλική ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στο αίτημα για ξένους διαιτητές, δεν πείθει κανέναν. Ούτε ότι η ιταλική ομοσπονδία θα έστελνε τους συγκεκριμένους, γνωρίζοντας τις μεταξύ τους σχέσεις, Μάσα – Μαρέσκα – Πιτσινίνι, αλλά και κάποιες «ιδιαίτερες» με Έλληνες παράγοντες της διαιτησίας.

Αν το έκανε αυτό η ιταλική ομοσπονδία, απλά… τρολάρει την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο στέλνοντας «σεσημασμένους» να σφυρίζουν. Με την θέση της αυτή η ΕΠΟ έβγαλε εκτός κάδρου τον νέο αρχιδιαιτητή Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ, ότι έκανε τον ορισμό, αλλά και τον αναπληρωτή πρόεδρο Σταύρο Μάνταλο στον οποίο επιτίθεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι με τις επιλογές του δυναμιτίζει το ντέρμπι.

Κατά τα άλλα θα παιχτεί και μπάλα στο «Καραϊσκάκης». Αν νικήσει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, τότε θα έχει αυξήσει την διαφορά στους έξι πόντους από τους «πράσινους». Αν νικήσει οπ Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην Τρίπολη η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή με τον Αστέρα και δεν έχει περιθώριο λάθους, καθώς είναι ήδη στο μείον πέντε από τον Ολυμπιακό. Ούτε, βέβαια, κι ο ισόβαθμός της ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Το πλήρες πρόγραμμα: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, Παναιτωλικός – Βόλος 2-0, Άρης – Πανσερραϊκός 1-0. Σήμερα, Κυριακή: Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ (16:00 NOVA), Κηφισιά – ΟΦΗ (16:00 Cosmote TV), ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (18:30 NOVA), Ολυμπιακός -0 Παναθηναϊκός (19:30 Cosmote TV).

Βαθμολογία

(7 αγ.)

Ολυμπιακός 19

Παναθηναϊκός 16

ΠΑΟΚ 14

ΑΕΚ 14

ΟΦΗ 12

Λαμία 12

Άρης 11

Πανσερραϊκός (6) 9

Αστέρας Τρ. 8

Κηφισιά 6

Παναιτωλικός 6

ΠΑΣ Γιάννινα 5

Ατρόμητος 3

Βόλος (6) 2

ΠΗΓΗ: political.gr

 

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE