Ολυμπιακός | Αν πάρει τον Πετρούσεφ, θα γεμίσει ομορφιά ο Πειραιάς | Follow η Τιάνα (pic)

Share on:

Φίλιπ Πετρούσεφ και Ολυμπιακός έχουν συνδεθεί αρκετά τα τελευταία 24ωρα και η κίνηση της συντρόφου του Σέρβου σέντερ να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στα social media έριξε λάδι στη φωτιά…
Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Αμαρουσίου με 111-83 για την 7η αγωνιστική της Basket League με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προαναγγέλλει εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς για το συγκεκριμένο θέμα και επιβεβαίωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ενεργά στην αγορά για ενίσχυση του ρόστερ στη θέση του γκαρντ αλλά και του φόργουορντ.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα για τους Πειραιώτες παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ καθώς το μέλλον του Σέρβου στους Σακραμέντο Κινγκς παραμένει αβέβαιο. Βέβαια, η ομάδα του Μάικ Μπράουν «έχασε» τον έτερο ψηλό, Άλεξ Λεν με τραυματισμό για τους επόμενους δύο μήνες περίπου περιπλέκοντας παραπάνω την κατάσταση.

Όμως μία κίνηση από το περιβάλλον του παίκτη αλλάζει για άλλη μία φορά τα δεδομένα. Η σύντροφος του Πετρούσεφ, Τιάνα Σουμάκοβιτς,που είναι αρκετά ενεργή στα social media, ακολούθησε την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Instagram και έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE