Οι διακοπές των ηγετών | Ο Τζο στην ξαπλώστρα, ο Ρίσι στη Disneyland και ο Εμανουέλ στο νησί των προέδρων

Share on:

Οι αρχές Αυγούστου βρίσκουν παραδοσιακά τους παγκόσμιους ηγέτες να παραχωρούν στους εαυτούς τους το δικαίωμα ολιγοήμερων διακοπών. Οι επιλογές τους μπαίνουν πάντοτε στο μικροσκόπιο καθώς το πού επιλέγει ένας εν ενεργεία ηγέτης να ξεκουραστεί δίνει κι ένα στίγμα για το προφίλ του αλλά και για το πόσο συντονισμένος είναι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που εκπροσωπεί. Τζο ΜπάιντενΡίσι Σούνακ και Εμανουέλ Μακρόν έκαναν επιλογές που στέλνουν ταυτόχρονα πολιτικό μήνυμα.

Τζο και Τζιλ Μπάιντεν σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντελαγουέρ

Οι διακοπές του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών στην πολιτεία του Ντελαγουέρ στην ανατολική ακτή είναι μια επιλογή που δεν ξάφνισε κανέναν.

Ρίσι Σούνακ: Οικογενειακώς στη Ντίσνεϊλαντ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούναλ επέλεξε την Καλιφόρνια για τις οικογενειακές διακοπές του φετινού καλοκαιριού. Το ζευγάρι και οι δύο κόρες τους, Κρίσνα και Ανούσκα, θα επισκεφθούν τη Ντίσνεϊλαντ και όπως σημειώνει ο βρετανικός Guardian αυτές θα είναι οι πρώτες κανονικές διακοπές της οικογένειας εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο από όταν ο Ρίσι Σούνακ ανέλαβε την ηγεσία των Τόρις και την πρωθυπουργία της χώρας.

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν στο νησί των προέδρων μαζί με τον σκύλο τους Nero

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE