Ο Τσιμίκας έγινε… καρτούν στην Αγγλία, μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ και την Ντούα Λίπα! (vid)

Share on:

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο καρτούν των «442oons» με πρωταγωνιστές τον Κώστα Τσιμίκα, τον  προπονητή του στην Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και την διάσημη τραγουδίστρια Ντούα Λίπα τα σπάει» στην Αγγλία.

Ο Τσιμίκας δέκα ημερών με δικό του πέναλτι οδήγησε την Λίβερπουλ στην κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ».

Οι «442oons» είναι μία διάσημη ομάδα σκιτσογράφων που φτιάχνουν αθλητικά καρτούν και αυτή τη φορά ασχολήθηκαν με το πέναλτι του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού στον τελικό του FA Cup.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω λοιπόν, ο Γιούργκεν Κλοπ, για να δώσει κίνητρο στον Τσιμίκα, του έφερε την… Ντούα Λίπα λίγο πριν ο 26χρονος μπακ εκτελέσει το πέναλτι. Όπως φαίνεται, η φωνή της διάσημης τραγουδίστριας λειτούργησε ευεργετικά, καθώς στη συνέχεια ο Τσιμίκας σκόραρε και έδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πανέξυπνο αυτό βίντεο με τον Έλληνα διεθνή μπακ είναι όλα τα πέναλτι του τελικού για τη Λίβερπουλ, ενώ σαν μπόνους είναι και το άστοχο πέναλτι του Ριγιάντ Μαχρέζ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουέστ Χαμ για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Ένα πέναλτι που τότε κράτησε ζωντανή τη Λίβερπουλ στη «μάχη» του πρωταθλήματος μέχρι και το φινάλε και τη σπουδαία ανατροπή των πολιτών στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE