Ο τίτλος της νέας εκπομπής του Αρναούτογλου και το «μπλόκο» του Mega

Share on:

Hκατάσταση φέτος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσον αφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον ξεκαθάρισε πολύ νωρίς. Παραμένει για τα τρία επόμενα χρόνια στον ΑΝΤ1 ιδιαίτερα ενισχυμένος καθώς θα έχει τρία διαφορετικά τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Το πρώτο είναι το βραδινό «The 2night show» που και την επόμενη σεζόν θα προβάλλεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, το δεύτερο το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» σε παραγωγή της J.K Productions του Γιάννη Καραγιάννη και το τρίτο η επαναφορά του ταξιδιωτικού «Όμορφου Κόσμου» με νέο όμως τίτλο.

Ο ΑΝΤ1 έκανε κρούση στο Mega για μετακόμιση του τίτλου που είχε αποκτηθεί από την ALTER EGO ΜEDIA όταν έγινε ο πλειστηριασμός για το σήμα, το ειδησεογραφικό αρχείο, την ταινιοθήκη και τους τίτλους της πτωχευμένης «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ» ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική.

Ο τίτλος «Όμορφος Κόσμος» δεν παραχωρήθηκε. Δύο είναι οι επικρατέστεροι τίτλοι για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του «Γρηγόρη Αρναούτογλου», «Τhe Road Show» και «The Travel Show» καθ’ αντιστοιχία με το «The Morning Show» που παρουσιάζει κάθε πρωί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο του Sfera αλλά και το τηλεοπτικό «The 2night show».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE