Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία από σήμερα| Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Share on:

Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στις 11/10/2023 και ολοκληρώνει την πορεία του στον Αιγόκερω. Για την αστρολογία ο πλανήτης του Πλούτωνα συμβολίζει την αλλαγή. Πρόκειται για έναν πανίσχυρο πλανήτη και συνήθως φέρνει μη αναστρέψιμες αλλαγές. Ως σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού κυβερνά τα μυστικά, το ασυνείδητο και γενικώς οτιδήποτε βρίσκεται στο σκοτάδι.

Η ανάδρομη πορεία του ξεκίνησε από τον Μάιο του 2023 όταν βρισκόταν στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Από σήμερα όμως ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία του κι επιστρέφει σε ορθή. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα ήταν η ιδανική περίοδος για να κάνουμε ενδοσκόπηση και να ψάξουμε τι συμβαίνει μέσα μας. Να φέρουμε στην επιφάνεια ό,τι έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και δε μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Στην ανάδρομη πορεία (όλους αυτούς τους προηγούμενους μήνες) έγινε το μεγάλο ξεκαθάρισμα, αμφισβητήσαμε ανθρώπους και καταστάσεις και συνειδητοποιήσαμε τι δε λειτουργεί. Τώρα που Πλούτωνας γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία, από τις 11 Οκτωβρίου 2023 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου του 2024 που θα περάσει μετά από 14 ολόκληρα χρόνια στον Υδροχόο, είναι η στιγμή των αλλαγών. Η αλήθεια θα βγει στο φως, όσο επίπονη κι αν είναι, και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, είτε για τα ερωτικά είτε για τα επαγγελματικά κι οικονομικά ζητήματα. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και να εστιάσουμε σε έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων.

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, βρίσκεται ορθόδρομος πλέον στον τομέα που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τον τρόπο σκέψης σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι ο λόγος σας έχει μεγάλη επιρροή στους γύρω σας και θα μπορείτε να πείσετε εύκολα για τις απόψεις και τις ιδέες σας. Οι επόμενοι μήνες είναι κατάλληλοι για βαθιές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες θα αναθεωρήσετε και εσείς και θα προκύψουν δεδομένα, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο που θέλετε να δίνετε αλλά και να λαμβάνετε προσοχή κι αναγνώριση. Ο τρόπος που εκφράζεστε θα είναι τώρα πιο έντονος και παθιασμένος και θα επιθυμείτε ουσιαστικές συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Αντιθέτως, δε σας ενδιαφέρουν οι ανάλαφρες και επιφανειακές επαφές, με πρόσωπα τα οποία δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι το ουσιώδες.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει άμεσα την προσωπικότητά σας και τον τρόπο που παρουσιάζεστε στο άμεσο περιβάλλον σας. Το προηγούμενο διάστημα είχατε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και τις προτεραιότητες που έχετε θέσει στη ζωή σας. Εντοπίσατε τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξετε και ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε. Τώρα με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, είναι η κατάλληλη περίοδος για να δράσετε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και κυρίως να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και δε θα επιτρέψετε πλέον σε κανέναν να σας εξουσιάσει, είτε πρόκειται για ερωτικό σύντροφο είτε για συνεργάτη σας. Θα ανακαλύψετε πόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη κρύβετε μέσα σας και το μόνο βέβαιο, είναι ότι μετά το πέρασμα του Πλούτωνα από το ζώδιό σας, δε θα είστε ποτέ ξανά ο/η ίδιος/α με αυτόν/ήν που ήσασταν πριν.

Υδροχόος

Δώστε μεγάλη προσοχή στη διαίσθησή σας ή σε όνειρα τα οποία μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά. Η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 11/10 μέχρι τις 21/01/24 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο για δεύτερη φορά επηρεάζει ζητήματα που αφορούν το υποσυνείδητο, βαθύτερα ψυχολογικά ζητήματα κι οτιδήποτε κρυφό. Η διέλευση του Πλούτωνα σε αυτό τον τομέα δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς καλείστε να έρθετε αντιμέτωποι με φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα και καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε εύκολα να τις ελέγξετε και μπορεί να αισθάνεστε ότι σας κυριεύουν. Τους επόμενους μήνες θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά κάποιο κεφάλαιο της ζωή σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο, καθώς εμπεριέχει βαθύ συναισθηματικό περιεχόμενο.

Πηγή: jenny.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE