Ο Κωσταντίνος Αργυρός σε παρουσίαση καινούργιας εκπομπής στον ANT1

Share on:

Τηλεοπτική παρουσία και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα έχει ο δημοφιλής καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός και αυτή δεν θα είναι στο «The Voice» του Ατζούν Ιλίτζαλι και του ΣΚΑΪ.

Άλλωστε, προς το παρόν, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση από τον ΣΚΑΪ για το εάν θα υπάρξει τη σεζόν 2023-24 νέος κύκλος του talent show μετά τη μετριότατη περσινή πορεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση μια καινούριας εκπομπής, που θα συνδυάζει μουσική και ταξίδια με διάφορα οδοιπορικά ανά την Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό. Θα είναι στην κατηγορία του documentary και βασίζεται σε προσωπική ιδέα του καλλιτέχνη.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε συζητήσει στο παρελθόν τη συμμετοχή στην εκπομπή και του Φάνη Λαμπρόπουλου, χωρίς προς ώρας να έχει διαρρεύσει από το Μαρούσι εάν αυτό θα είναι το τελικό concept της εκπομπής.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν πρόκειται να βγει το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη, αλλά κατευθύνεται προς το δεύτερο μισό της σεζόν και συγκεκριμένα μετά τον Φεβρουάριο του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει κάτι αντίστοιχο το 2021 με το ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Αργυρός in motion» στο Mega.

Σε αυτό το πρότζεκτ ο τραγουδιστής είχε παρουσιάσει τη δική του καθημερινότητα, μοιραζόμενος με το κοινό κάθε του στιγμή, on και off camera, όχι μόνο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική του ζωή. Τώρα, λοιπόν, ετοιμάζει κάτι καινούριο, βασισμένο πάνω του, και οι επαφές για την υλοποίησή του είναι αρκετά προχωρημένες.

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 13/7/2023


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE