Ο Ιταλός Σότσα σφυρίζει το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ μετά την παραίτηση Μπένετ | Το σημερινό πρόγραμμα

Share on:

Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας θα γίνει η 5η αγωνιστική της Super League 1, μετά την παραίτηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ. Πώς θ’ αντιδράσουν οι Έλληνες διαιτητές χωρίς τον επικεφαλής τους;

Κατά τα άλλα στο μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Δευτέρα με τον Ιταλό διαιτητή Σότσα. Το ντέρμπι της «Λεωφόρου» αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού (2-0 την Βιαγιαρεάλ) και της ΑΕΚ (3-2 μέσα στην Μπράιτον) την περασμένη Πέμπτη. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε 3-2 στο Φάληρο από την Φράιμπουργκ κι αυτός στους ομίλους του Europa League, μπορεί να ηρεμήσει κόντρα στην Κηφισιά στο «Καραϊσκάκης». Ο δε ΠΑΟΚ, που επίσης πήρε μεγάλη νίκη 3-2 με ανατροπή από την Ελσίνκι στην Φινλανδία, θα πάει στα Γιάννινα για ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Στην Φινλανδία συστήθηκε στους Έλληνες ο Βούλγαρος Ντεσπόντοφ, με γκολ και ασίστ και άλλη κλάση στην επίθεση.

Το πλήρες πρόγραμμα, Σάββατο: ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1, Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0VA). Κυριακή: Ολυμπιακός – Κηφισιά (17:00 Cosmote TV), Άρης – Παναιτωλικός (17:30 NOVA), Βόλος ΝΠΣ – Αστέρας Τρ. (20:00 Cosmote TV), ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (20:30 NOVA). Δευτέρα:  Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21:00 Cosmote TV).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ

(4 αγ.)

Ολυμπιακός 10

Παναθηναϊκός (3) 9

ΠΑΟΚ 7

ΟΦΗ (5) 7

ΠΑΣ Γιάννινα 5

ΑΕΚ (3) 5

Λαμία (5) 5

Κηφισιά 5

Άρης 4

Αστέρας Τρ. 4

Πανσερραϊκός (5) 4

Βόλος 2

Παναιτωλικός (3) 2

Ατρόμητος (4) 2

 

 

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE