Ο Αλαφούζος πήρε τ’ όπλο του | Ολυμπιακός – ΠΑΟ, Άρης – ΑΕΚ στο κύπελλο απόψε

Share on:

ο Αλαφούζος, που πήρε το όπλο του, αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ όσο αφορά στην διαιτησία. Αναφέρεται στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2, όπου δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Βέρμπιτς, λέγοντας ότι ο VARistas στο ματς αυτό ήταν ο γνωστός Κροάτης Μπέμπεκ, που έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές για… λοξοκοιτάσματα και δεν ειδοποίησε τον διαιτητή Αλ Χακίμι.

Ο Μπέμπεκ, παρεμπιπτόντως, υποβιβάστηκε από την UEFA, μετά από καταφανή αδικία στην Φενέρμπαχτσε, όπου και ξυλοκοπήθηκα άγρια από τους Τούρκους. Αυτό τον διαιτητή VARista έφεραν Φρόιντφελντ, Μάνταλος και λοιποί για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Ο δε Νταμπάνοβιτς ήταν πέρυσι διαιτητής στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός όταν δεν είχε το χέρι – βόλεϊ του Άμραμπατ. Η ανακοίνωση του Αλαφούζου έχει και συμβολική σημασία, σε μια εποχή που ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτό πόλεμο με την ΚΕΔ και ειδικά τον αναπληρωτή πρόεδρο Σταύρο Μάνταλο. Αν προκύψει από κοινού δράση του Αλαφούζου με τον Μαρινάκη, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Πάντως, άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα το παρασκήνιο, επισημαίνουν ότι θα πρέπει ν’ αποκλειστεί μία τέτοια συμμαχία, γιατί ο Αλαφούζος είναι πιο… διαλλακτικός από τον Μαρινάκη.

«Καθρέφτης» για το σενάριο αυτό, η σημερινή αναμέτρηση. Ο διαιτητής Χίγκλερ είναι από την Β’ κατηγορία της UEFA για αναμετρήσεις ομάδων από την Μάλτα και την Λετονία και κλήθηκε να σφυρίξει το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας. Κάτι περισσότερο από μία πρόκληση. Ξεχάστηκαν εκείνες οι συμφωνίες των «μεγάλων» ότι στα ντέρμπι θα πρέπει η ΚΕΔ να φέρνει μόνο elite διαιτητές.

Κατά τα άλλα, θα παιχτεί και μπάλα σήμερα με τα φώτα να πέφτουν στο Φάληρο και το Χαριλάου. Ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Άρης την ΑΕΚ, πρώτο ματς 0-0.

Ανοικτά παιχνίδια. Τραυματίας είναι ο Ελ Αραμπί, όπως και ο Φώτης Ιωαννίδης. Στο Χαριλάου ο Άρης που είναι σε άριστη κατάσταση υποδέχεται την ΑΕΚ που είναι καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για τον επόμενο γύρο. Στον σχετικό πίνακα, σε παρένθεση τα σκορ του πρώτου αγώνα.

Κύπελλο Ελλάδας

15:00: Καλλιθέα – Παναιτωλικός (2-3)

15:00: Κηφισιά – ΟΦΗ (1-3)

15:00: Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ

19:00: Άρης – ΑΕΚ (0-0)

21:00: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (1-1)

Αύριο:

19:00: Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (1-1)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE