Ντόρα Μπακογιάννη | Η εξομολόγηση για τους άνδρες της ζωής της και την ασθένειά της

Share on:

Η Ντόρα Μπακογιάννη, καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για τον πρώτο σύζυγό της, Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος έπεσε από σφαίρες της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη το 1989, αλλά και για το πώς ήρθε στη ζωή της ο 2ος άνδρας της, Ισίδωρος Κούβελος, 9 χρόνια αργότερα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλύπτοντας το πώς την προσέγγισε ο Ισίδωρος Κούβελος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα χρόνια μετά την απώλεια του Παύλου Μπακογιάννη δεν είχε πολλές ερωτικές επιτυχίες στη ζωή της, καθώς, όπως είπε, οι δυναμικές γυναίκες απωθούν με έναν τρόπο τους άντρες.

«Μετά από 9 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος. Σε αυτά τα χρόνια δεν με φλέρταρε κανείς. Δεν ξέρω γιατί. Οι γυναίκες που είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους δεν έχουν πολλές περιπτώσεις… τρομάζουν τους άνδρες. Φοβούνται αυτό το μοντέλο γυναίκας. Δεν είχα και την ευκαιρία να πω σε πολλούς ανθρώπους «όχι». Δεν εμφανίζονταν! Εμφανίστηκε ο Ισίδωρος, ο οποίος ήταν θρασύτατος. Μπήκε επιθετικά. Ζήτησα από μια φίλη μου να τον φέρει στην γιορτή μου. Ήθελε να έρθει οπωσδήποτε να μου ευχηθεί. Ήρθε… και ξαναήρθε. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Δεν είχα και μεγάλες ερωτικές επιτυχίες. Ερωτεύτηκα τον Ισίδωρο, ήμουν 43 ετών».

Στην πορεία της συζήτησης, η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε πως το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι δεν έκανε παιδί μαζί του, καθώς υπήρχε ενας φόβος, λόγω των παιδιών που έχουν και οι 2 από τους προηγούμενους γάμους. «Αποφάσισα ότι θα παντρευτώ μετά από κάποια στιγμή. Με κέρδισε με το χιούμορ και την προσωπικότητά του. Το μεγάλο λάθος μου ήταν ότι δεν έκανα παιδί μαζί του».

Ο Ισίδωρος Κούβελος, αθλητικός παράγοντας και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, έχει αποκτήσει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο. Η Ντόρα Μπακογιάννη αντίστοιχα, όντας παντρεμένη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μπακογιάννη, απέκτησε δύο παιδιά, τον Κώστα και την Αλεξία.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο, κάτι το οποίο είχε σκεφτεί να κρύψει από τα παιδιά της. «Η πρώτη δική μου αντίδραση ήταν παντελώς γελοία, όπως συνήθως είναι γελοίες όλες οι αντιδράσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Έλεγα πως θα το κρύψω από τα παιδιά μου, από τον άντρα μου και τα λοιπά».

πηγή:ladylike


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE