Ντέλλα Παΐζη | H υποψήφια δημοτική σύμβουλος που έγινε viral

Share on:

Viral έχει γίνει το βίντεο της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, Ντέλλας Παΐζη, στο οποίο εμφανίζεται καθισμένη πάνω σε έναν εκσκαφέα και με ένα φτυάρι στα χέρια να εργάζεται στο πλάι των δημοτικών υπαλλήλων.

Όπως και η ίδια λέει με πράξεις και όχι λόγια θα γίνει η Αθήνα φίνα.

Η Ντέλλα Παΐζη είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε κοινωνικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις. Στόχος της είναι να συνεισφέρει στην οικοδόμηση μιας ανοικτής, ανθρώπινης και αξιόπιστης σχέσης επικοινωνίας με τον Αθηναίο Πολίτη, μέσα από την συμμετοχή της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το βιογραφικό της

Η Ντέλλα Παΐζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στην οδό Τσόχα και Βασ. Σοφίας. Οι παιδικές της μνήμες είναι συνυφασμένες με αυτή τη γειτονιά και το αθηναϊκό κέντρο καθότι η καθημερινότητα των σχολικών της χρόνων περιλάμβανε βόλτες στο Πάρκο Ελευθέριου Βενιζέλου, αγωνιστική ενασχόληση στο Τμήμα Κολύμβησης του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μαθήματα πιάνου στο Ωδείο αλλά και συναυλίες στο Θέατρο του Λυκαβηττού και πολλές βόλτες στο Κολωνάκι και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ο πατέρας της, Βασίλης Παϊζης Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αλλά και η μητέρα της ,Μαρία Τσακρή Παΐζη, Διευθύντρια Χειρουργός Οφθαλμίατρος στον Ευαγγελισμό την μύησαν από μικρή στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και την αμέριστη παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο. Είναι απόφοιτος του Αρσακείου Σχολείου Εκάλης και πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των σπουδών της, εκπόνησε την Πρακτική της άσκηση στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Πύργου Αθηνών, όπου και συνειδητοποίησε την τεράστια ικανοποίηση που της δίνει η καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο MBA με άριστα, από το ALBA Graduate Business School και στη συνέχεια εργάστηκε στον τομέα της Ναυτιλίας, οικοδομώντας διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες απαραίτητες στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο. Στην πορεία διαπίστωσε ότι οι τομείς της Επικοινωνίας και των Δημοσιών Σχέσεων ήταν αυτοί που παρουσίαζαν για εκείνη τις μεγαλύτερες προκλήσεις, αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες ενώ παράλληλα της προσέφεραν πηγαία χαρά και ικανοποίηση. Έτσι, με την καθοδήγηση των αδερφών Σπύρου και  Χρύσανθου Πανά, δημιουργών  των επιχειρήσεων εστίασης Panas Sophisticated Hospitality, αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και να συνεχίσει ως Υπεύθυνη στην επικοινωνία του Ομίλου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων  χρόνων που εργάζεται στο Αthénée έχει την ευκαιρία να βιώνει εμπειρικά, μέσα από την επαφή της με τους ανθρώπους της πόλης, τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τη κοινωνιολογία του κέντρου της Αθήνας τις αλλαγές στο αστικό τοπίο της και να αφουγκράζεται τις προκλήσεις της κοινωνίας.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE