Νίκος Αναδιώτης | Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό – Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου

Share on:

Ο Νίκος Αναδιώτης εξελέγη ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη». Ο ηθοποιός, μετά τη χθεσινή του εκλογή, μίλησε για την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στην Τατιάνα Στεφανίδου η οποία τον φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «T-Live».

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναδιώτης επανέλαβε την αντίθεσή του ως προς την ομοφυλοφιλία αλλά και τις ερωτικές πράξεις εκτός γάμου.

«Θα ήθελα να πω κάτι. Παρατηρώντας πριν είδα μία κάρτα που δεν με εκφράζει προσωπικά, κατά λάθος μπήκε η “Νίκη” σε κάποια κόμματα που θεωρούνται ακροδεξιά. Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, αν πίστευες ότι είμαι ένας εκπρόσωπος της άκρας δεξιάς. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι πράξη αλλά η ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα, όπως και η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου. Τα θεωρεί η Ορθοδοξία αμαρτία», σημειώνει αμέσως μετά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαι κι εγώ αμαρτωλός προφανώς. Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός».

«Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευθώ με τη Νίκη ήταν εξαρχής για να βοηθήσω το κίνημα και όχι να δω απαραίτητα τον εαυτό μου στην Ευρωβουλή», τόνισε σε άλλο σημείο ο Νίκος Αναδιώτης.

Πηγή: newsbeast.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE