Νικολαϊδης | Η Ν.Δ. δεν πέφτει στην τοξικότητα της αντιπολίτευσης

Share on:

Στους σωστούς χειρισμούς της διακυβέρνησης της Ν.Δ. που καταγράφηκε και στην κάλπη της 21ης Μαϊου, απέδωσε την δριμεία επίθεση που δέχεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την αντιπολίτευση, ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νότιο Τομέα Αθηνών Σταύρος Νικολαϊδης.

Σε συνέντευξή του στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο κος Νικολαϊδης χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως την πιο προοδευτική των τελευταίων ετών.

Αναφορικά με τον κλάδο των καλλιτεχνών, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ισότιμα με τους υπολοίπους κλάδους της κοινωνίας.

Ειδικότερα:

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πιο προοδευτική των τελευταίων χρόνων

«Από πάντα ασχολούμαι με τα κοινά.  Από το Δήμο Βύρωνα που ξεκίνησα στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά όταν ήταν Δήμαρχος.  Είχα λοιπόν μια τάση να ασχοληθώ με το κοινό καλό, να κάνω ότι μπορώ για τον συνάνθρωπο μου και θέλοντας να ανταποδώσω την αγάπη που μου δίνει ο κόσμος τόσα χρόνια, αποφάσισα να το κάνω από ένα πιο θεσμικό ρόλο ώστε να έχω μια δύναμη παραπάνω.

Θεωρώ ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία είναι η πιο προοδευτική κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων. Είχα ένα έργο να πιστέψω και ένα έργο να υπερασπιστώ. Παρ’ όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, γιατί είναι πολύ δύσκολο σε μια 4ετία να καταφέρεις να διορθώσεις παθογένειες χρόνων σε μια χώρα, νομίζω ότι είναι αποδεκτό σε όλους, κάτι που φάνηκε και από την ψήφο των πολιτών, ότι εάν ένας Πρωθυπουργός και μια κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα, αυτή είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση. Όπως λέω και στους συναδέλφους μου, είναι καλύτερο να παλεύεις από μέσα για το καλό του κλάδου σου παρά να είσαι απέναντι και μονίμως να φωνάζεις».

Οι Καλλιτέχνες δεν χρήζουμε ειδικής μεταχείρισης από το κράτος

«Δεν θεωρώ πως οι καλλιτέχνες είμαστε μια πολύ ξεχωριστή και ειδική κατηγορία που χρήζουμε ειδικής μεταχείρισής. Πρέπει να στηριχτούμε όπως πρέπει να στηριχθούν όλοι οι κλάδοι. Το ίδιο έγινε και μέσα στην καραντίνα. Είμαστε ένας κλάδος που αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα η ανεργία και η παύση πληρωμών. Υπάρχουν προβλήματα χρόνων και πριν τον κορωνοϊο. Στηριχθήκαμε όσο μπορούσαμε από το κράτος, όπως έκαναν και όλοι οι εργαζόμενοι. Στηρίχθηκαν επίσης οι επιχειρήσεις του θεάτρου, κάτι πολύ σημαντικό. Αν δεν υπήρχαν αυτές, εμείς δε θα βρίσκαμε δουλειά όταν τελείωσε η καραντίνα».

Δεν έχει δείξει δείγματα αλαζονείας η Νέα Δημοκρατία

«Η αντιπολίτευση δεν κάνει τίποτα εδώ και μήνες. Δεν δίνει καμία πρόταση για το μέλλον της χώρας αλλά μόνο να κριτικάρει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Προφανώς, έχει κάνει κάτι σωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έχουν τέτοιο μένος μαζί του.

Το ΠΑΣΟΚ έχει κυβερνήσει τρεις φορές με μεγαλύτερα ποσοστά από το δικό μας, δεν άκουσα να λέει κάποιος για παντοδυναμία του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει δείξει κανένα τέτοιο δείγμα η Νέα Δημοκρατία.

Στην προεκλογική περίοδο κάθε τόσο κάναμε meating για τους υποψηφίους  βουλευτές, ειδικά εμάς τους νεότερους. Πουθενά δεν είδα καμία αλαζονεία από κανένα στέλεχος. Αντίθετα, μας έλεγαν ότι δεν είμαστε αλάνθαστοι.  Κρατάμε το κεφάλι χαμηλά, δουλεύουμε, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα της τοξικότητας της αντιπολίτευσης».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE