“Nick Galis International Tournament” | Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-77 | Σούπερ Λεσόρ

Share on:

Ο Παναθηναϊκός με σαφώς βελτιωμένη εικόνα έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και επικράτησε με 89-77 σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του “Nick Galis International Tournament”.

Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο του “Nick Galis International Tournament, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και να παίρνει τη νίκη με 89-77.

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, τον οποίο διατήρησαν μέχρι το άκουσμα της κόρνας. Το τριφύλλι κατά διαστήματα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα δείχνοντας ορισμένα ενθαρρυντικά δείγματα εν όψει της νέας σεζόν.

Πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι αναδείχθηκε ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους, με τους Παπαπέτρου και Μήτογλου να είναι επίσης διψήφιοι με 12 και 11 αντίστοιχα.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, ο Νίκος Γκάλης, προς τιμήν του οποίου διεξάγεται το τουρνουά, έλαβε μία φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές των παικτών, δια χειρός του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς.

Το αποψινό παιχνίδι, έκλεισε τις αναμετρήσεις για το τουρνουά της Ρόδου και ο Παναθηναϊκός πλέον κοιτάζει τα επόμενα δυνατά φιλικά τεστ στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Ντίνο Μήτογλου να σκοράρει τους πρώτους του πόντους μετά την επιστροφή του στα πράσινα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν σαφώς βελτιωμένη συγκριτικά με το παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Το τριφύλλι γύρισε την μπάλα, έψαξε την έξτρα πάσα και βρήκε ορθολογικές επιλογές, έχοντας βελτιωμένα ποσοστά ευστοχίας, όπως φανερώνουν και οι 44 πράσινοι πόντοι της ανάπαυλας.

Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, όντες σταθερά προηγούμενοι στο σκορ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να προηγείται με διψήφια διαφορά (46-36), έχοντας περιορίσει τους παίκτες του Όντετ Κάτας, με την καλή αμυντική τους λειτουργία.

 

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την ανωτερότητά του και στο δεύτερο ημίχρονο με την εικόνα του παιχνιδιού να μην αλλάζει. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε σταθερά τον πρώτο λόγο, με την Μακάμπι να μην απειλεί το προβάδισμά του. Ο Ματίας Λεσόρ είχε δυναμική παρουσία στο “ζωγραφιστό”, έχοντας πολυδιάστατη προσφορά στο παιχνίδι του τριφυλλιού με 22 πόντους.

Τελικό σκορ το 89-77, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη και να στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα δυνατά τεστ στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-18, 46-36, 69-59, 89-77.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Αντετοκούνμπο 2, Γκάι 8, Μωραΐτης 2, Μπαλτσερόφσκι 2, Σλούκας 8, Παπαπέτρου 12, Γκραντ 7, Λεσόρ 22, Γκριγκόνις 6, Ερνανγκόμεθ 9, Μήτογλου 11, Μαντζούκας.

Μακάμπι (Κάτας): Κλίβελαντ 4, Γουέμπ 2, Μπράουν 14, Μπάλντγουιν 9, Μένκο 5, Σόρκιν 8, Μπαρτολομέο 3, Ριβέρο 13, Κοέν 3, Νίμπο 6, Μπλατ 4, Κόλσον 6.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE