Νέος γύρος βροχών και καταιγίδων | Πού θα έχει φαινόμενα -Στο «μάτι» και η Αττική

Share on:

Μια ακόμη ημέρα καιρικής αστάθειας θα είναι η σημερινή, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τμήματα, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, την Τρίτη 13/06 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

Τα φαινόμενα στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας, καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική. Τα φαινόμενα μετά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.

Οι χάρτες για τις βροχές και τις καταιγίδες

Στην παρακάτω Ομάδα Χαρτών παρουσιάζεται το εκτιμώμενο ύψος βροχής για επιλεγμένα τρίωρα των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών της Τρίτης 13/06, όπως υπολογίστηκε από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr:

Με πληροφορίες της ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE