Μυρσίνη Λοΐζου | Απαγόρευσε στο ΠΑΣΟΚ να παίζει το «Καλημέρα Ήλιε» στις συγκεντρώσεις

Share on:

Αίτημα προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Θεσσαλονίκης να σεβαστεί την επιθυμία της έκανε η Μυρσίνη Λοΐζου. Στην ανάρτησή της ζητά από το κόμμα να μην χρησιμοποιεί το «Καλημέρα Ήλιε».

Ανάρτηση στο Facebook, με την οποία ζητάει από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να αποσύρει το τραγούδι του πατέρα της, «Καλημέρα Ήλιε», από τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ζήτησε η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη.

Ειδικότερα, ζητά από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, να «σεβαστεί την επιθυμία της και την εξώδικη διαμαρτυρία της προς το ΠΑΣΟΚ και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το “Καλημέρα Ήλιε”».

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου

«Κύριε Ανδρουλάκη, παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την επιθυμία μου  -που έχει κοινοποιήσει η δικηγόρος μου στο κόμμα σας προ δύο μηνών με εξώδικη διαμαρτυρία- και αποσύρετε το τραγούδι του πατέρα μου “Καλημέρα Ήλιε” από όλες τις προεκλογικές σας δραστηριότητες. 

Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;».

Πηγή: reader.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE